Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14 éves lányok! Nektek milyen fiú jön be?
Miért, nem lehet egy 14 évesnek barátja?:S nem értem mit kell piszkálni másokat :/ akkor is létezik szerelem, nem csak 18-19 évesen lehet valakinek párja.Mibe ,hogy nektek is volt már 13-14 éves korotokban barátotok?! :S
És akor 14 éves korától egész élete végéig azzal a párjával van együtt, vagy akár most 19éves korában...?! erre nem is gondoltok EMBEREK!!!? 14/L
21:21-es....:D
am az tényleg jóó:D:D
nekem inkább a skinhead/hungarista srácok jönnek be..:P
14/L
jah bocs az elozo vagyok
csak az elso oldalt ovlastam vegig azt azert keszultem ki de latom mar a vegen rendesen valaszolgatnak :D nekem is a sportolok jonnek be <3
huhhh...igazából több kategória is:
1.-pl.:barna haj,barna szem,kicsit hosszabb haj persze ne ugy h vállig érő meg ienek csak h nem 2 cm-es,nem épp kigyúrt alkat,helyes arc,jó stílus,...
2.-kigyúrt ,jóképű, ugymond rosszfiús stílus:)
Persze a barna haj barna szem csak egy példa volt ha kék vagy öld a szeme az is lehet aranyos.Egyébként nekem most perpill az első kategória tetszik jobban.
Ja és még annyit h tényleg nem értem h annyira nagyra tartják magukat 18-19 évesen h mindenbe/mindenkibe belekötnek,nem értem miért kell ez egy fórum már ne is haragudjatok és azért járnak ide h kérdezzenek,nyilván a saját bőrén is meg fogja tapasztalni idővel,ha ennyire mindent tudtok 18 évesen nem kell ide járni erre az oldalra.
13/L
nem olyan hosszú haj (szóval nem vállig érő :P), hajszín mind1, csak ne legyen rikitó vörös (:$)
stílusa...hát legyen laza, vicces, kedves, és ne legyen hülye, szóval ne úgy érezzem magam, mint aki egy krumpliszsákkal beszélget. nagyjából ennyi ^^
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!