Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14 éves lányok! Nektek milyen fiú jön be?
Atyaég!!kellene valami kitétel regisztráláskor!! nehogy már ilyen kis lények bombázzák ezt az oldalt! kezd így komolytalannak tűnni az oldal - jóhogynem majd ők válaszolnak a felnőttek kérdéseire.. pfff...
inkább keress magadnak tini oldalakat, de ne ide irogass!
igazad van 2topikos ajánló :) bár igen, attól u.úgy bejönnének a karika feletti mezőbe... :( sajna már ilyen világ van, a szülők sem figyelnek oda kellőképp, hogy agyerek milyen oldalakat látogat...
Ez akkor sem erre az oldalra való kérdés egy tinitől/gyerektől. Szerintem vannak olyan tini oldalak, ahol nyugodtan feltehet ilyen kérdéseket a kisgyerek, sőt a vele egyidősökkel is kommunikálhat ezekről a dolgokról!
15:04 Igazad van! Miért pontoztátok le 0 %-ra? Én felpontoztalak!:-) A kérdező kérdezett,nem le kell harapni a fejét, hanem válaszolni! Miért lenne pisis egy 15 éves? Ugyanolyan ember mint akárki! Sőt, lehet,hogy egyes tinédzserek sokkal érettebbek és jobbak, mint néhány felnőtt! Nyugodtan mondhatjátok,hogy tini vagyok... Nem érdekeltek! Lehet lepontozni!Hajrá! ;-)
Kérdező... szerintem minden embernél más, hogy milyen fiú jön be neki.( Abban igazat adok a válaszolóknak, hogy ez egy elég fiatal kor, a szerelem még ráér...:-))
Üdvözlök mindenkit!
Semilyen fiú nem jön bee:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!