Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14 éves lányok! Nektek milyen fiú jön be?
15:41-es telyesen egyet értek veled!Néhanyán azert a felnőtek közül nagyon piszkok vagytok (TISZTELET A KIVÉTELNEK)De nem kell hogy minden fiatalt leugassatok,nem MINDENKI EGYFORMA!!!!Valaki 13 évesen gondolkozhat és lehet érett mint egy 20 éves,és lehet olyan 13 éves aki 5 éves fejjel gondolkozik!!!
Emberek egy kicsit csillapitsátok magatokat,és a felnőtségetekkel lépjetek egy kicsit a tükör mellé és ott is nézzzetek szét!
ez attól függ hogy melyik lánynak mi a stílusa(nem EMO/Rock/laza..stb. stílusra gondolok)
nekem például a deszkás, laza,vicces,aranyos,jóképű fiúk jönnek be..:)
13/L
és szerintem a saját gyereküknek mondják meg a felnőttek hogy mit cisnáljanak,mert hogy nekem itt sneki nem mondja meg hogy regisztrálhatok-e az egyszer biztos!
és külömben ha nem regisztrálhatna ide akárki akkor az le lenne irva valahol!
nem kell megmondani más gyerekeinek hogy hová regisztráljanak!!
15:41 köszönöm szépen h kiálltál melletem:)
a töbieknek is ksözi a választ..
ne összátok MAGATOKAT NE ENGEM!!!!!!!!!!!!!!!NEM LEHET MÁR ILYENEKET KÉRDEZNI VAGY MIVAN?????????????????
előző vagyok:
láttam itt egy olyat hogy "semmijen fiú nem jön be" 13 L
attól h most vki osztotta a kérdezőt nekem ne mond hogy egy fiúrase mondtadmég életedben hogy "húúú de helyes" -.-
a rocker,metalos pasik jönnek be...jah és a hungaristák...:P
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!