Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van párotok? Ha nincs mióta nincs, ha van mióta vagytok együtt? Ha nincs becsúsznak alkalmi dolgok?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 21:19
12/35 anonim válasza:
Ez érdekes, itt egy csomó csaj, aki azt írja nincs párja, viszont a való életben, amikor ismerkedem, nem ezt tapasztalom.
Hiszen majdnem mindegyik lánnyal azzal kezd, hogy van pasija.
Szóval...
13/35 anonim válasza:
Te meg nem vagy, szóval menjél innen. :P
14/35 anonim válasza:
*nem vagy csaj.
na ez epic fail volt.
16/35 anonim válasza:
1.: Nincs.
2.: 1 éve lassan. :S:(
3.: Nem.
17/35 anonim válasza:
nincs, asszem már majdnem 3 éve (úristen)
és igen, becsúszik ezaz, különben nem bírnám ki
:/
24/L
18/35 anonim válasza:
1.Nincs
2.Majdnem féléve egyedül vagyok,leírni is szörnyű XD
3.Becsúszott szakítás után egy másik exem.(felejtős)Most valaki új van kilátásba, úgy néz ki,lesz valami. :)
23/N
19/35 anonim válasza:
23 éves vagyok, 10 hónapja nincsen párom. Alkalmi dolgaim nincsenek, nem olyan típus vagyok, aki belemenne alkalmi dolgokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!