Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas vagyok neki? Havi-másfélhavi 1 alkalom?
Bár lehet, hogy fiatal vagyok, csak azért, vagy nemtudom, de én szobafestő vagyok, napi 12 óra simán megvan, de minden este van még erőm, energiám hozzá, és csinálom is:D
Beszélj vele, hogy neked ez gond, szexre van szükséged, ami érthető... Azért nem hiszem, hogy naponta lekocog 15km-ert, hogy annyira elfáradjon... Az csak kifogás, valami más bújik meg a háttérben...
De ez tényleg piszok kevés...:S
Én is 2 éve vagyok együtt a párommal, és imádom, sosem tudnám megunni, de egyszerűen suli, munka mellett nem feltétleül fizikailag, de szellemileg is annyira fáradt tudok lenni, hogy képzelen vagyok a szexre, és van, amikor ez a hétvégére is kihat, így nálunk sem túl gyakoriak az együttlétek.
Ez mindenkinek más, hogy hányszor mennyit igényel szerintem, mondhatják hogy ez nem normális, de látod, szerintem meg az, mert én is ilyen vagyok.
Azért napi 12-3 óra munka mellett nem csodálom, ha utána nincs kedve egy cirka egy órás, előjátékos menetre.
Volt 5 éves kapcsolatom, nálunk is voltak periódusok, mikor kevesebbet voltunk együtt(azért ennél jóval többet!!!), utána meg szinte minden nap:D az nem lehet nálatok indok, hogy 2 éve vagytok együtt, ha mindketten ugyanannyi energiát fektettek egy kapcsolatba, hogy jó legyen, ennél jóval több év után is normálisan kell, hogy működjön a szexuális életetek is. az én exem is nagyon sokat dolgozott(10-12 órát), de szexhez volt kedve, és mindig megadtuk a módját:D
szerintem ellaposodott a kapcsolatotok, vess be valamilyen női praktikát, hogy felkeltsd a figyelmét ismét;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!