Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-21 éves fiúk számára vonzó lehet egy meglehetősen "körte" testalkatú lány?
Vagyis alig van mellem, de széles a csípőm.
17L
"Nem biztos hogy te lennél az erősebb!Szerintem te egy eb vagy! :)"
na,akkor jáccukle,te kutyaaa. :)
Nekem nagyon fontos a külső. A kiszemelt lány teste a legfontosabb. Kifejezetten alergiás vagyok a nagy seggre, az egyik exemnek volt határeset, de ő szerencsére arányos volt, tehát annyira nem feltűnően volt nagyseggű.
Ha megnyugtat, az egyik ismerősöm (45 kb) mondása, hogy nagy kofferbe jó pakolni.
Nekem bejövős. Ha gondolod irj privit, most fecsegős kedvemben vagyok.
F18
Szia!
Nekem abszolut bejönnél. Mi lenne, ha esetleg írnál nekem privát üzenetet? :-)
Előre is öszönöm
F21
tegnap 21:10
nem tudom mennyire voltál figyelmes, de ez NEM ÉN VAGYOK a képen. és amint leirtam még csak nem is hasonló, csak a sok vizuális készségtől megfosztott egyén képtelen volt elképzelni egy női testet széles csípővel. (a képen se nagyon de egyszerüen nem találtam, a testemet meg nem fogom mutogatni)
ja! és egy idióta vagy. puszi
"A kérdező kommentje:
tegnap 21:10
nem tudom mennyire voltál figyelmes, de ez NEM ÉN VAGYOK a képen. és amint leirtam még csak nem is hasonló, csak a sok vizuális készségtől megfosztott egyén képtelen volt elképzelni egy női testet széles csípővel. (a képen se nagyon de egyszerüen nem találtam, a testemet meg nem fogom mutogatni)
ja! és egy idióta vagy. puszi"
apádzacsijátpuszilgasd nenekem ird hogy puszi.Jaés neidiótázz mert kivégzem az egész családod te facopó.
Jéé, nézzétek már!
Valami -az írásmódjából feltételezhetően- nemzetiségi besértődött, most meg életveszélyesen fenyeget.
Annyira szánalmasak az ilyen kis vakarékok.
tegnap 21:18
Szerinted vajon miért 48%-os emberünk? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!