Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem volt senkim se, nem csókolóztam, szűz vagyok, csúnya, vékony, alacsony és ha anyagilag is szarul állok van rá esély hogy 1x lesz csajom? 18/F
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 15:31
21/22 anonim válasza:
mindig legyél ápolt,ahoz nem kell pénz.Foglalkozz magaddal többet,tornázz otthon,ahoz sem kell pénz,egyél többet változtass magadon és az életed is megváltozik.Nincs olyan csúnya ember aki ne találna magának párt.Hajrá:)
22/22 anonim válasza:
Kérdező!Én a szárnyaim alá veszlek.
Elveszem a szüzességedet és anyagilag is támogatlak szívesen!
Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!