Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem volt senkim se, nem csókolóztam, szűz vagyok, csúnya, vékony, alacsony és ha anyagilag is szarul állok van rá esély hogy 1x lesz csajom? 18/F
http://www.youtube.com/watch?v=gWVD0RtKhlA
:D
hát sose tudhatod... én külsőre plázap. vok.
eddig mindig fullos, izmos pénzem csávóim voltak.
aztán most belezúgtam 1 csóró rokkerbe, aki mindig kócos, szemüveges, és kb. 100 kiló. - de hatalmas a szövege.
wtf? a szerelem vak, de tényleg.
majd lesz nekem is nőd, ha jó a dumád. ennyi a titok. legyél önmagad.
20/L
Legyen melód. Nem milliós fizetéssel de legyen. Rendszeres bevétel és célok az életben, hogy komolyan vegyenek.
Kondi, szoli, ruhák és kiegészítők, amik stílust kölcsönöznek (óra, ékszerek, stb.)
Ha nincsen csajod, sok az időd. Használd ki önmagad felturbózására.
Ha buliba mész, legyél te a legjózanabb. Ez már hatalmas előny a sok részeg csávó mellett, aki annyira férfiasra akarja inni magát, hogy végül se a beszédközpontja se a farka nem működik...
Ha elérsz egy szintre, akkor lesz egy kisugárzásod, ami bevonzza a lányokat és onnan már látni fogod és érzékelni, hogy bejössz a nőknek. Úgy általában csak szimpatikus vagy nekik, néhány viszont konkrétan ki fogja mutatni, hogy kellesz.
De ne kösd a ló elé a kocsit, hogy mint a hülye, hívogatsz a mostani helyzetedben randira lányokat sorban, csak mert neked tetszenek!
Előbb legyél rendben - nem nagy meló, kb. fél év a fentebb leírtak - és akkor már lesz olyan, akinek te is tetszel és ő is bejön neked és AZT hívd el randira.
Ha rendben vagy és sínen van az életed és a gondolkodásod az erőt sugall, ami fontos, mert a nők utálják a gyengeséget.
Azt meg ne hidd el, hogy kell csajozós duma! Jó pár barátnőm volt már de utólag mindig rájöttem, hogy az adott nő választott és én csak reagáltam a jelzéseire.
Ha egy nő meg akar szerezni, akkor kimutatja, és nem valami hülye duma miatt, hanem mert vonzónak talál.
Dolgozz rajta, hogy a lehetőségeidből kihozva a legtöbbet te is vonzó legyél.
Az így kesergő emberek, mint te, arra az emberre emlékeztetnek, aki hazamegy a feleségéhez, hogy senki se áll vele szóba és senki se érti meg. Mire a felesége lecseszi, hogy "Persze, hogy nem, hiszen most Amerikában élünk és ők nem tudnak magyarul..."
Ha a sirámok helyett megtanulod, hogyan érvényesülhetsz valahol, azzal többet érsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!