Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott meg minden 4 hónap után?
Nagy lángolással indult a szerelmünk.
Nagyon szerettük (talán "jük" is egymást), minden nap beszéltünk, hívtuk egymást legalább csak annyi ideig, hogy jöjjön msn re dumálni vagy valami...
Mostanra minden eltűnt...és inkább az Ő oldaláról.::S Szinte sosem hív, facebokkon sem üzen, nem küld sms-t sem.
Nagyon fáj, hogy majd emgveszek érte, de még annyira sem méltat, hogy egy nyamvadt üzit küldjön, vagy valami.
Mikor persze ráírok, és rákérdezek ezekre, egyből az van, hogy szeret engem mindneél jobban, és miért nem hiszek neki....Hiányoznak ezek az apró kis mozzanatok...jelek...hogy szeret..és nem mult el nála minden.
msn en is fönnvagyok, fönnvan ő is, de nem ír rám, mindig nekem kell...bezzeg az elején Ő is keresett elég sokszor.
Lehet, hogy apró dolgok, de az elején vagyis szinte mindezidáig megvoltak...aztán msot eltünt minden..:S
Lehet hogy hiba volt szerelmet vallanom neki, lehet hiba volt szt állítani, hogy senkit sem szerettem még így, lehet hiba volt egyszerűen túlszeretni, és túl érzelmesnek lenni???
NEmtudom, de képtelen voltam magamban tartani ezeket, és attol tartok,hogy ezekkel tisztában van, nem tesz annyit a kapcsolatunkért, merthogy én ugyis szeretem, nem hagyom el, nem csalom meg, ezért nem is foglalkozik velem..:S
Eddig minden habostorta volt mint a mesében ugyment....aztán msot durrbele itt a valoság..::S
sokszor érzem azt hogy megszakad a szivem érte annyira szeretem, és szinte mindig könnybelábad a szemem ha rá gondolok, és arra, hogy elveszítem, hogy nem szeret már...és nem becsül meg...:S
Éjszakkat sírtam érte, miatta, nemfélek bevallani nagyon szeretem...:( :S de kezdem aztérezni részéről valami hiányzik, valami már nem oylan mitn az eéején, valami elszállt és soha nem jön vissza többet....attolfélek ebbe belerokkanok lelkileg...
21/F
Figyi az eleje mindig nagy habostort,a NAGY SZERELEM,de ez sajna egy idő után elmúlik,mi is így voltunk vele,de szerintem nem az a lényeg,hogy naponta hány órát chatelünk vagy hány sms-t írunk egymásnak.Hétvégéket tudjuk csak együtt tölteni,hétközben egy sms-suliban meg 1óra msn beszélgetés és ennyi,nem is szeretném ha nagyon elkockulna a szerelmünk,bár mi úgy vagyunk,hogy ha felmegyek facebookra megnézni valamit és ő fent van azonnal rám ír hogy mizu velem és én szokom inkább azt mondani hogy kösz minden,de most megyek valamit csinálok nos majd beszélünk estefele.
Nem a gép előtti kapcsolat a lényeg,hanem az amikor együtt vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!