Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan léphetnék túl egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan léphetnék túl egy olyan kapcsolaton aminek már 2 és fél éve vége?

Figyelt kérdés
Elég gáz a helzet mivel idén leszek 23. Sok mindenben határozott vagyok de ebben az egy dologban nem. Volt egy másfél éves párkapcsolatom egy gyönyörű lánnyal. És mióta vége nem bírom elfeljetni. Minden nap eszembe jut és sokat álmodok vele. Azóta is volt 2-3 kapcsolatom de nem működtek.
2009. ápr. 29. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem megy, az nem megy, ezt fel kell fognod! Járj el haverokkal, szórakozz, ismerkedj, kapcsolódj ki, vagy tanulj, dolgozz, ne legyen időd gondolkozni, az a lényeg, mindig terelje el valami a gondolatodat. Az álmok pedig semmit nem jelentenek, én is álmodok néha a volt barátommal (1 éve lett vége, 3 évig tartott, és már kihevertem), mégse esek pánikba :) :D
2009. ápr. 29. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Én pont a másik oldalon vagyok. Volt egy párkapcsolatom, majdnem 3 évig tartott, én szakítottam. Tudom, hogy azóta nem volt párkapcsolata, pedig már 2 éve hogy vége. Nem tudom, hogy nem tud-e elfelejteni, vagy csak egyszerűen nem szerencsés párkapcsolat terén. Sajnálom szegényt, de nekem se jó érzés, hogy neki én lennék az igazi (vagy vmi olyasmi), de nem tudom viszonozni.
2009. ápr. 29. 10:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Van úgy hogy valakit annyira szeretsz, hogy nem tudod elfelejteni,a szívedben ott lesz öröké. Ez nem baj! Csak tudjál tovább lépni keres megadnak mást akit szintén így tudsz szeretni,hidd el előbb vagy utóbb sikerülni fog! Sok sikert hozzá!
2009. ápr. 29. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!