Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Légyszi értelmes tanácsokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszi értelmes tanácsokat adjatok nekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult a helyzet :S 15 hónapig voltunk együtt a mostani párommal, aztán 8 hónapig külön voltunk, neki volt egy kapcsolata, de nem volt szerelmes, közben velem is beszélt, találkozott. Nyár elején szakított a csajjal és folyamatosan írt h engem szeret, meg hasonló dolgok, én néha adtam neki esélyt aztán összevesztünk vmin, ilyen 2 hetes szünetekkel beszéltünk, de ő folyamatosan szó szerint megalázkodott h próbáljuk meg mert szeret és én vok az élete. Kb 1 hónapja vagyunk normálisan együtt.

2 hete viszont látta apum a városba egy csajjal kocsikázni, az ő elmondása szerint haverok, mert sok csaj haverja van, ami engem zavar, de én nem szólhatok ugye bele kikkel beszél...ezt megbeszéltük, mondta h ha más kellene neki akk nem venne nekem pl dolgokat meg nem keresne és nem jönne udvarolni. tegnap este rákérdeztem hogy tetszik e am neki a csaj vagy miért jobb nálam, erre azt írta h tetszik neki, mert szőke haja van és kék szeme, de ő nem mondta h jobb nálam, mégis úgy érzem hogy van vmi...de ő mondta h csak beképzelem :S nemtudom hogy tudnék rá hatni, mivel már egyszer szakítottunk, aztán ivsszakönyörögte magát és ha megint elhagy vki miatt én nem érteném őt...

2011. okt. 6. 08:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nehéz lesz munkát találnod...

talán a helyi mc-be felvesznek,vagy meny el takarítani,azok se olyan rossz melók csak keveset fizetnek és jobb mint a semmi...

2011. okt. 6. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!