Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha párkapcsolatban élek és normális sexuális életem van akkor megcsalásnak számit ha magamhoz nyúlok?
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 20:10
11/22 anonim válasza:
what?! nem számít annak. O_o
-szívem, el kell mondanom valamit.. megcsaltalak.
-mi?! kivel?!
-hát kivertem.
lol?:D
12/22 anonim válasza:
Csak egy másik személlyel csalhatod meg, magaddal vagy tárgyakkal nem. Állatokkal határeset.
13/22 anonim válasza:
Ez milyen ember fejében fordul meg? Még hogy megcsalás....
14/22 anonim válasza:
Hogy lenne már megcsalás.Saját magaddal csalnád meg a párod.Ne legyél már prűd.
15/22 anonim válasza:
Szerintem ne tedd! Annál több jut neki belőled legközelebb - annál jobban fogod kívánni. :)
16/22 anonim válasza:
férfi aggyal: nem.
viszont a barátnőm teljesen kiakadt, és lényegében megtiltotta, mert szerinte masztival egyenértékű, mert ő már nem is jó ebben az esetben......
17/22 anonim válasza:
félreírtam. a lényeg, hogy szerinte a maszti a megcsalással egyenértékű
20/22 napietus válasza:
miértis? elég idióta csajod van, ne haragudj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!