Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reynoldss kérdése:

Miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Úgy érzem magam mintha az összes nő személy átlát na rajtam és nem is vennének észre !
2011. okt. 5. 19:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Jézusom egy normális ember itt gyk-n, ilyen sincs minden nap.

2011. okt. 7. 21:24
 22/24 anonim ***** válasza:
A legjobb megoldás az, hogy lemész buliba és odalihegsz minden lány nyakába, egyik tuti összejön. Nekem volt ismerősöm, és hidd el, hogy hiába volt jóképű 10 ből 9 lány elküldte, de egy minden este összejött neki. Mindig számolta, volt, hogy a 29. csaj jött össze neki aznap. Gátlástalan volt, ez a nyerő a mai világban a legtöbb lánynál is. Hidd el én is helyes srác vagyok és 3 éve nincs barátnőm. Kicsit gyáva vagyok azért, kezdeményezni kell minden valamennyire is bejövős lánynál, másképp nem lesz. Légy nagydumás. Vagy menj ki angliába 2 évre szedj össze 5 milliót és vegyél egy frankó autót belőle, máris duplájára fog ugrani az esélyed a lányok körében. Sajnos a pénz mozgat mindent, bár ne így lenne.
2011. okt. 7. 21:24
 23/24 anonim ***** válasza:

jobb egyedül... sok sz*rtól kíméled meg magad

csalódott/F

2011. okt. 7. 21:34
 24/24 A kérdező kommentje:

Hát igen ez itt a probléma gyáva vagyok az ilyenekhez de

ezentúl kel magam tennem és egy kis erőt kel vennem magamon !

A kudarcokból meg csak tanulni lehet !

És nem hinném hogy azzal elérnétek valamit hogy benyögtök egy ilyen és éhez hasonlót hogy csúnya meg ronda magadból indulsz ki ez az oldal tudomásom szerintem azért van hogy az emberek segicsenek egymásnak !

2011. okt. 7. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!