Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnőm?
És miért van az, hogy én is magányos vagyok és nincs párom???
Mindig az utolsó pillanatba derül ki,h valami nem ok az illetővel és nem jövünk össze ...
mert nem vagy gazdag, jóképű..
ha vlmelyik hiányzik már esélytelen a mai világban.
hagyjátok már ezt a ronda vagy hülyeséget!!!
én is van, akinek egyenesen ronda vagyok, míg másnak meg helyes!!
amúgy is a külső önmagában édes kevés egy rendes kapcsolathoz
nézzétek meg a sok szép csaj nagy része külsőre ugyan vonzó, de ha megismernétek rájönnétek, hogy nem sok van ott belül, nem érnek ők olyan sokat, mint ahogy képzelik magukról
és nekünk, fiúknak sem kellene rajonganunk értük, én is nem is szoktam, így volt, hogy a csaj (egy bombázóról van szhó) kínjában magától kezdett rám mászni
Nem értem mért írnak be ilyen bunkó emberek nincs más dolgotok látszik nektek sincs barátnőtök...
Nem biztos hogy veled van a probléma annyi rendes és helyes fiú van, még sincs barátnőjük. Mostanság elfajult a világ sok a feminista, leszbikus és a k@rva..
Megtalálod te is egyszer az igazi lányt aki hozzád illik.
Addig is ne csüggedj inkább ismerkedj. :)
Talán tenned kéne valamit érte. Ez a legfontosabb.
Nem próbálkozni kell, hanem csinálni.
Nem kell félni a kudarctól, meg az elutasítástól.
Első alkalommal, úgy is hibázni fogsz, és erre a tudásra tudsz majd építkezni. Valahol elkel kezdeni nemde?
Akkor meg minek húzod az időt?
Félsz, hogy hibázni fogsz?
Félsz, hogy álmaid nőjét nem kapod meg, és ezzel úgy érzed, hogy valami értékeset veszítesz el?
Csináld!!! Beszélj nőkkel! Ezt nem lehet másképpen csinálni! Ne facebook-on csajozz, ne msn-en, ne interneten, hanem a való életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!