Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Szóval 15 vagyok és nem nagyon volt még barátnőm...

egy csomó csajon látszott, hogy tetszem neki de nekem kellett volna kezdeni? Vagy mi? pedig minden csaj mondja hogy millyen jófej vagyok.

Nem az mű máyer vagyok és nem kezdeményeznek én ezt nem értem :SS

2011. szept. 17. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
neked kéne kezdeményezni
2011. szept. 17. 09:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne várd, hogy a lány lépjen. Udvarolj!
2011. szept. 17. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
A fiúknak KELL kezdeményezni! Engem irtóra szokott idegesíteni, ha tetszik egy fiú, látszik, hogy én is neki, de ő nem mer lépni, én meg nem szeretnék rámenősnek tűnni, hiszen a fiúknak illik kezdeményezni, csak végső esetben a lányoknak...
2011. szept. 17. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért nincs barátnőd kedves jó barát, mert itt ülsz a gép előtt, és gyik-on kérdezgetsz:D Délután telefonáld össze a haverokat, este meg fürgyél le, vegyél fel egy inget, jó ruhát, amiben nézel is ki valahogy, és indulás valami lightos szórakozóhelyre, és csajozzál!;)

<A nép meg ne jöjjön ezzel, h főőő fiatal még 15 évesen bulizni, bal-bla, Ma ma van, ezt kell szeretni, ilyen a világ.>

19/F

2011. szept. 17. 13:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Légy igényes a külsődre, és add önmagad. Add a belső értékeidet. Írtad hogy jófej vagy! ENNYI!
2011. okt. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!