Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire van értelme ha csak hétvégente találkozunk?
ez rajtatok áll. én elvagyok egyedül is, nem akadok ki ha hetente látom a barátom. de aki igényli annak rossz. két kapcsolatom volt iylen távkapcsolat, az egyik nekem is uyganaz volt mint neked, 2 és fél év hétvégente. de nem a ritkán látás miatt mentünk szét. a másikkal sem.
a megcsalásrol anynit hogy ha emellett megcsal akkor akkor is megcsalna ha naponta látna. ugyanis elöfordul hogy valaki kimegy egy évre külföldre és itthonhagyja a párját. de ha ezt nem birja ki akkor nem is szereti igazán.ha ennyire nem birjátok ki és egyre feszültebbek vagytok, nem vagytok egymáshoz valok. ennyi...ha csak szerelem van és hiányérzet akkor még van esélyetek. nektek kell eldönteni.
hát én ezt nem mondanám kapcsolatnak.....
biztos sokan ellent mondanak majd nekem , de én így gondolom.
ez olyan mintha lenne egy barátod akivel mindent megbeszélsz, aki elmondja neked párszor, hogy szeret, és hétvégente 1x találkoztok és szexeltek....
ergo:
- van 1 barát, egy beszélgetőtárs aki akár egy régi haver vagy barátnő is lehet, azzal a kívétellel h nem írja le 100x h szeretlek kicsim
- és van egy dugókomád, aki beszélget is veled meg összebújik veled heti 1x
ésssss dúl a love!
De persze rajtatok áll......de ha ez évekig így megy akkor ennek kevés értelmét látom...bocsi
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!