Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 30 km van köztünk, hétvégente találkozunk (a suli miatt). Ez táv-kapcsolatnak számít?
Nem távkapcsolat...
Mi 1,5km-re laktunk egymástól, és volt, mikor 4hétig nem taliztunk.
12.10es vagyok,
Akkor nem csak nekem volt ilyen problámám, hogy a 2 km-re lévő pasimmal ritkán talizok.
LEgeslegelőször megszeretném köszönni a válaszokat.
És az első válaszolónak: Igen mikor mi egymáshoz megyünk (busszal) akkor háromnegyed óra alatt ott vagyunk egymásnál. Csakhogy ezt CSAK hétvégén tudjuk megtenni, mivel hétköznaponként én mire hazaérek fél négy, van egy délutáni órám, azonkívül kell tanuljak másnapra meg kis segítség anyukámnak. Neki ugyanígy egyéb programjai vannak szóval nem tudunk egymáshoz ugrani mikor csak akarjuk. Jó volna de nem így megy. Hétvégén együtt, s hétköznaponként beszélünk telefonon, vagy internetetn. De minden nap beszélünk.
Csupán arra voltam kíváncsi hogy ez most akkor nevezhető-e táv-kapcsnak, de most már tudom, hogy nem.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!