Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért nem hívott fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem hívott fel?

Figyelt kérdés
A barátnőm lekéste a buszt és közel egy órát kellett várni a másikra. Mikor hazaért elmesélte én pedig megkérdeztem, hogy miért nem hívott fel? Elmentem volna érte kocsival. Csak annyit mondott, hogy nem akart ugráltatni. Az igaz ugyan, hogy nem vagyunk még olyan régóta együtt, de szerintem természetes dolog, hogy ha szüksége van rá, akkor érte megyek. Ti mit gondoltok erről?
2011. okt. 4. 23:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Épp velem töltötte azt az órát, na! Most közben felhívjon?
2011. okt. 5. 01:06
 12/12 anonim válasza:
Nem kell félteni... Van 2 jó lába, tud vele futni, tökön is tudja rúgni a másikat... Nem értem miért kell félteni...
2011. okt. 5. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!