Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy a párotok olyan becézéssel hívott, ami nem tetszett? Mi volt az? :D
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 21:44
1/15 anonim válasza:
Volt.
pl.: Kicsim, kincsem. A baby meg hasonló ócska társai.
3/15 Csaba9393 válasza:
igen volt pl engem : gyere ide te szardarab/te szutyok hasonló
4/15 anonim válasza:
Az asszony utálja ha asszonynak hívom :\
6/15 szamóca.. válasza:
kincsemtől rosszul vagyok. kincsed neked a farkad alapon.
meg a túlbecézett dolgoktól, minta cicavirágocska és társai.
egyébként nem vagyok hisztis ezen a téren, felőlem szardarabnak is hívhat :D
7/15 anonim válasza:
Asszony. Én sem szeretem, ezért elkezdtem Cicának hívni, mert ezt meg ő nem szereti. De most már nem idegesít. Kezdem megszeretni annyit mondta.
8/15 anonim válasza:
volt ijen hüjeségek:
végzeturnőm,csokis fagyikám,kicsim
meg ijen hülyeségek :S
9/15 anonim válasza:
A kicsimmel mi a baj? Szerintem aranyos akit így becéznek. Nem tudom hol éltek ti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!