Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért nem hívott fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem hívott fel?

Figyelt kérdés
A barátnőm lekéste a buszt és közel egy órát kellett várni a másikra. Mikor hazaért elmesélte én pedig megkérdeztem, hogy miért nem hívott fel? Elmentem volna érte kocsival. Csak annyit mondott, hogy nem akart ugráltatni. Az igaz ugyan, hogy nem vagyunk még olyan régóta együtt, de szerintem természetes dolog, hogy ha szüksége van rá, akkor érte megyek. Ti mit gondoltok erről?
2011. okt. 4. 23:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Sajnálta a pénzt a hívásra szerintem :)

reklám:

2011. okt. 4. 23:01
 2/12 napietus ***** válasza:
egy óra nem a világ, úgy volt vele, vár addig.
2011. okt. 4. 23:02
 3/12 DakotaDamon ***** válasza:
100%
Hát, nekem az jött le, hogy az után késte le a buszt, hogy találkoztatok - szólj ha tévedek. De ha így volt, akkor szerintem azt gondolta, ha haza akartad volna vinni, felajánlottad volna.
2011. okt. 4. 23:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyit kellett volna kikocsiznod érte? Ha 1-2 órát, akkor valszeg én se szóltam volna. De azt se értem, hogyha várt 1 órát a buszra, akkor valszeg vmi ritka távoli járat, esetleg távolsági buszról lehet szó, miért nem ajánlottad fel alapból, hogy elviszed? Lehet azt gondolta, érte se akarsz menni, mert dolgod van, vagy vmi.

20L

2011. okt. 4. 23:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Lehet volt valami a buszmegállóban és nem is igazán tűnt fel neki hogy várnia kellet egy órát és pont a "Valami" miatt nem hívott fel :P
2011. okt. 4. 23:11
 6/12 A kérdező kommentje:

Ahjj.

Helyközi buszról van szó. És tényleg elég ritkán jönnek. De nekem 10 perc lett vna kocsival érte menni és nem kellett volna várnia egy órát, ráadásul másnapra 150 oldalt kell tanulnia vmiből... Az ugyan igaz, hogy soha nem beszéltük meg konkrétan, hogy ha ilyen van, akkor mi a teendő, de most már meg van beszélve, hogy szépen felhív. :)

Csak én már elkezdtem mindenféléket összekombinálni...

2011. okt. 4. 23:12
 7/12 napietus ***** válasza:
nem vagy egyszerű eset basszus...ne kombinálj ilyeneken, nőtől sem szép, de egy pasitól egyenesen taszító.
2011. okt. 4. 23:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Csak féltem őt, mert nagyon szeretem. És nem a legbiztonságosabb ilyen késői buszokkal hazajárkálni, ráadásul egyre hamarabb sötétedik.
2011. okt. 4. 23:20
 9/12 napietus ***** válasza:
felteszem van apja :D te inkább a pasija legyél, ne atyáskodj felette.
2011. okt. 4. 23:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem atyáskodom, de egy ilyen gyönyörű lányt mindenki féltene.
2011. okt. 4. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!