Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem hívott fel?
Sajnálta a pénzt a hívásra szerintem :)
reklám:
Attól függ mennyit kellett volna kikocsiznod érte? Ha 1-2 órát, akkor valszeg én se szóltam volna. De azt se értem, hogyha várt 1 órát a buszra, akkor valszeg vmi ritka távoli járat, esetleg távolsági buszról lehet szó, miért nem ajánlottad fel alapból, hogy elviszed? Lehet azt gondolta, érte se akarsz menni, mert dolgod van, vagy vmi.
20L
Ahjj.
Helyközi buszról van szó. És tényleg elég ritkán jönnek. De nekem 10 perc lett vna kocsival érte menni és nem kellett volna várnia egy órát, ráadásul másnapra 150 oldalt kell tanulnia vmiből... Az ugyan igaz, hogy soha nem beszéltük meg konkrétan, hogy ha ilyen van, akkor mi a teendő, de most már meg van beszélve, hogy szépen felhív. :)
Csak én már elkezdtem mindenféléket összekombinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!