Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetnék meg egy nagyon csinos lányt a suliban?
18 vagyok ő 16-17 körül van.
Nincsenek közös ismerőseink.Igazából ma láttam meg és tátva maradt a szám.Nagyon tetszik.Eddig nem tudom miért nem láttam.
Nem vagyok az az önbizalomtól duzzadó fiú.Nem tudom hogy mit kéne tennem.Hogyan lehetne beszélgetést kezdeményezni?Egyáltalán mivel?
Állítólag vicces és jóképű vagyok vagyis sokan ezt mondják.(ez talán egy plusz pont :D)
Csak az a baj ha úgymond olyan valakivel kéne beszélnem akiről én azt érzem hogy "felettem van"(szóval menőbb,nagyon csinos stb.) azzal nehezebben beszélek.És mivel az önbizalmam a béka segge alatt van így csak ha valaki olyannak aki nem túl szép vagy valami miatt azt érzem hogy nem jobb,szebb nálam akkor azzal simán tudok beszélni.
Próbálom mondogatni magamnak hogy jóképű vagy, ebben meg abban biztos jobb vagy de egyszerűen csinos lányokkal nem tudok beszélni ha arról van szó hogy én akarok tőle valamit.
Szóval szerintetek mit tegyek?
(amúgy nem egy otthonülő unalmas ember vagyok mert gitározok,zenét írok,extrém sportokat űzök,úszok.Az egyetlen baj hogy vékony vagyok és képtelen vagyok hízni.Lehet hogy ez is bele játszik abba mit leírtam.)
Légyszi segítsetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!