Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő mást szeret, én meg őt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő mást szeret, én meg őt szeretem. Van értelme?

Figyelt kérdés

Megszerettem, nagyon, még akkor is ha egy kekeckedő, hangulatember, aki lehet, h csak kihasznált. De nem is tudom. A helyzet az, h kb 1- másfél évvel ezelőtt végetért egy kapcsolata. És a mai napig bele van bolondulva abba a nőbe. Megismerkedett velem, jól indult minden, aztán közölte, h köszöni szépen neki nem kell most rendes kapcsolat, legyen alkalmi a dolog. Belementem, mert vágytam rá.De a találkozgatásaink nem úgy sikerültek, ahogy elterveztük, nem ment a dolog. Főleg nem az utolsó találkozásunkkor. Hihetetlenül bunkó és frigid voltam. Ezen a találkozáson meg ponthogy ő közeledett felém, nagyon. A végén mondta, h ennek semmi értelme nincs és kifakadt belőle a voltbarátnős dolog. Nagyon rossz volt, megalázó. Másnap írtam neki, h ne haragudjon, h egy hisztérika voltam. Azt mondta nem haragszik és, h én se haragudjak, h így alakultak az események. Majd elköszöntünk egymástól. Hiányzik, nagyon, de ezt h mondjam el neki? Így, h ő másra gondol, mást szeret...

Ezenkívül van még egy gond, elég nagy körkülönbség(8 év)van közöttünk, szerintem felvállalni sem nagyon merne és ez nagyon bánt. De megkedveltem, nagyon.

Szerintetek lesz még vmi ebből a kapcsolatból?

Arra gondoltam, h én most semmiképp nem keresem. Talán maj egy pár hónap múlva, megkérdezem, h mi újság vele, úja nyitok felé. Mit gondoltok? 19/L

2011. okt. 4. 08:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Velem az van, hogy bele szerettem valakibe, de ő mást szeret és ez engem teljesen letört. Annyit csalódtam a lányokkal kapcsolatban, hogy nem tudom van-e esély arra, hogy valaha is érezzek valamit valaki iránt, aki ugyanúgy szeret engem, mint én őt. Engem sokszor a magasságom miatt utasítottak vissza. Sosem a modorom miatt és ez esik a legrosszabbúl, hogy csak a magasságom miatt nem szeretnek. 185 centi magas sosem leszek és nem tudom, hogy jó képü vagyok-e vagy sem. A lomposom mérete szerintem a magasságomhoz képest egész jó. 168cm magas vagyok és 16,5cm hosszú a lomposom. 2 éve gyúrok de ez se elég a 150 centis lányoknak. Nekik 185centi + kell 25 centis farok, sok pénz (Van pénzem az tény és való), jó képüség ez relatív, kidolgozott izom (nekem megvan), magas IQ (142 szerintem magasnak számít). Sosem voltam beképzelt, mert nem így neveltek a szüleim. 16/F
2017. júl. 18. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!