Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nem bunkóság ha a barátom hátat fordít nekem, és levelet ír a számítógépen miközben egy fontos beszélgetés kellős közepén vagyunk?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem hogy tiszteletlen volt velem azzal hogy hátat fordítva beszélgetett velem, fontos dolgokról.Megkértem, hogy forduljon velem szembe hogy lássam az arcát és azt hogy figyel rám és úgy folytassuk a beszélgetést, de nem volt rá hajlandó. Szerintetek is tiszteletlen volt?2011. okt. 3. 22:47
11/11 anonim válasza:
Megunta, hogy 2 óráig beszéltél, vagy beszélgettetek.
Normális dolog.
Én sem tudnék 2 óra hosszáig bámulni valakit, hogy tartsuk a szemkontaktust is, meg érdeklődjek is, meg ne is nézzek félre.
2 óra bőven elég a lelkizésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!