Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan Hívjam fel magamra a figyelmet? Mi tetszik a fiúknak egy lányban?
Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 20:27
21/29 A kérdező kommentje:
Megjegyeztelek .... nagyon ügyelsz a részletekre :))
2011. okt. 3. 21:09
22/29 anonim válasza:
Na, ez pozitív.:) Egyébként te küldtél nekem pm-et azzal, hogy mi a nevem?:D xd
23/29 A kérdező kommentje:
Igen ... csakhogy hamar rájöjjek ha esteleg ismerjük egymást .... jártam már így xd
2011. okt. 3. 21:13
24/29 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat a legfiatalabb lány ismerősöm is velem egykorú (18), szal max látásból ismerhetnélek, de kötve hiszem, hogy ennyire kicsi a világ. :)
25/29 A kérdező kommentje:
Én is ... de jobb ha az elején kiderül :))
2011. okt. 3. 21:16
26/29 A kérdező kommentje:
írtál vissza ???? Vagy csak nem kaptam meg ?
2011. okt. 3. 21:20
27/29 anonim válasza:
Ha gondolod küldj képet, még mindig kíváncsi lennék rád, de nem fogok 1 önélet rajzot írni, hogy küljd 1 képet privátban.:) Ha ez nem elég, hogy nem ismerek közelről jelenleg veled 1 korú lányt, akkor sajnálom. Egyébként sem értem, miért lenne probléma, ha valaki felismerne. Ha nem 1 paraszt, sztem inkább lenne vicces vagy aranyos a szitu, mintsem kellemetlen.
28/29 A kérdező kommentje:
Én csak a nevedre voltam kiváncsi .... nem kértem semmi mást ...
2011. okt. 3. 21:43
29/29 anonim válasza:
Lőd fejbe magad mellete
azt biztos észreveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!