Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan Hívjam fel magamra a figyelmet? Mi tetszik a fiúknak egy lányban?
Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 20:27
11/29 anonim válasza:
Elnézést kérek, lehagytam a kérdőjelet, este van :D
12/29 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2011. okt. 3. 20:52
13/29 anonim válasza:
mindenestre ha egy képet mellékelnél, vagy egy fb-s elérehtőséget azok számára, akik láthatóan segítenek/segíteni próbálnak, akkor több ötletet tudna/nánk adni.:D
14/29 A kérdező kommentje:
Ha prviviben beszélünk küldöm
2011. okt. 3. 20:56
17/29 anonim válasza:
Privátban küldhetnél 1 képet, kíváncsi lennék rád. Esetleg úgy könnyebb lenne tanácsot adni is.
Egyébként ha nem azt akarod, hogy a fiúk csak megdugni akarjanak, könyörögve kérlek, ne csinálj magadból qrvát te is, mint a 15-16 éves lányok többsége.
Nekem például az ilyen aranyosabb, mosolygósabb lányok tetszenek.:) Kb. le sem állnék még csak beszélgetni sem, az ilyen szétszolizott, agyonsminkelt, fél arcot eltakaró napszemüveges sorolhatnám tovább.. lányokkal. Szerintem röhejesek mint sem vonzók.
Mosolyogj sokat, próbálj magabiztos (de nem beképzelt!) lenni, biztos tetszeni fogsz a fiúknak.
18F
18/29 A kérdező kommentje:
Megvolt :)
2011. okt. 3. 21:04
19/29 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok ribanc .... legalábbis nem tartom magam annak .... mert van egy stílusom az biztos szeretek nőiesen öltözni de szeretek lazán is néha kisminkelem magam de nem nagyon durván ... egyfolytában mosolygok nagyon vidám vagyok
2011. okt. 3. 21:07
20/29 anonim válasza:
Ha nem sajnálod, ide is jöhetne egy privát, szívesen beszélgetnék veled :)
17/F
(a kérdőjeles voltam :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!