Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Vagy túl reagálom?

Figyelt kérdés
A barátommal hétköznap egyszer s hétvégén tudunk együtt lenni, ha eljön hozzám péntek délután hozza aszámitógépét, és vasárnapig van nálunk, és probálja magát tartanni az 5 óra gépezéshez naponta.. ha én ott vagyok akkor is a géép:( sztem sok ez, nem??
2011. okt. 3. 19:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
játszik
2011. okt. 3. 20:42
 12/18 anonim válasza:
amíg jó idők vannak szervezz szabadtéri programokat és ott majd nem fog tudni gépezni, egyébként mit játszik? netes játékot mint a World of Warcraft vagy a Metin2? vagy csak sima PC játékot mint a The Sims?
2011. okt. 3. 22:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a fenébe őt. Nem normális, hogy elmegy hozzád, és napi 5 órát még így is kell játszania. Meg az se mindegy, hogy a gépezések közötti szünetekben el van veled is egy kicsit, vagy hogy a veled való heverészés közben, amikor már abszolút semmi ötletetek sincs, hogy mihez kezdjetek játszik egy kicsit. Nem hinném, hogy te lennél nála az első ezek alapján...
2011. okt. 3. 22:45
 14/18 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2011. okt. 3. 22:46
 15/18 anonim válasza:
A barátod beteg, internetfüggő, gépfüggő, mindegy hogy nevezzük. Ez ugyanolyan függőség mint az alkoholizmus, vagy a játékszenvedély. Segítségre van szüksége. Pszichológushoz, szakemberhez kellene fordulnia.
2011. okt. 4. 04:50
 16/18 A kérdező kommentje:

én 16 éves vagyok ő 19. és lövöldözös játékokkal játszik de nem neten, leszedi gépre. pl: call of duty ilyesmi

már egy csomot végigjátszott, én vagyok neki a második oylan akivel komolyabb a kapcsolata, előttem volt egy három honapos, az komoly volt, az előtt meg csak ilyen hetesek, naposak..

de szeretem.. micsináljak?

2011. okt. 4. 16:33
 17/18 anonim válasza:
hát a 3 hónapos kaplcsolatokat nem lehet komolynak nevezni szóval... amúgy meg ha 19 éves létére ilyen baromságokkal foglalkozik akkor elég éretlen... nem mondom ha néha néha játszik az még oké de hogy naponta min 5 órát muszáj játszania az már beteges... egy az hogy a szemét rontja ezzel 2 az hogy nem foglalkozik veled... am meg ha tudja hogy zavar téged akkor meg miért nem tesz ellene? mióta vagytok együtt?
2011. okt. 4. 17:01
 18/18 A kérdező kommentje:
már 8 hónapja, eddig amig suliba járt nem volt gond, csak miota dolgozik, hazamegy és a gép az első ... valahogy az nyugtatja, vagy nem tudom..
2011. okt. 4. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!