Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan hozható helyre 1 szétzilált kapcsolat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Érdekelne,hogy ti,hogyan hoznátok helyre egy más által szétzilált kapcsolatot,ami persze romokban van.Bármit írhattok,érdekel a véleményetek.Előre is köszönöm :)2011. okt. 2. 21:44
1/7 anonim válasza:
Attól függ meddig férkőzött be és mik történtek pontosíts!
2/7 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást,csak akkor érdemes próbálkozni,ha nem,akkor nem.Ha csak benned merül ez fel,,a másik félben meg nem,akkor ne fantáziálgass ilyeneken.Ha mind a ketten akarjátok,akkor találkozzatok valahol,és üljetek le megbeszélni szemtől szemben,és kezdjétek előről a dolgokat,ne rontsatok ajtóstúl a házba,hanem ahogy elkezdődött egyszer be kell lopni megint egymás szivébe magatokat : ) Elsősorban a szeretet legyen meg,utána a szex.(Szerintem)
3/7 A kérdező kommentje:
1 féltékeny anyós,aki értelmes embernek tartja magát,de mégis lequrvázza ok nélkül a fia párját,és az ebből eredő viták szétzilálták a kapcsolatot.
2011. okt. 2. 21:46
4/7 anonim válasza:
(21:46) nem árt megmondani a másiknak hogy mi volt a bajod vele hogy tudjon változtatni
5/7 A kérdező kommentje:
Konkrét probléma,nem vele volt,hanem a drágalátos anyukájával,mer ha hiszitek,ha nem féltékenykedik a fia barátnőjére..nem tudom mi az oka.Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2011. okt. 2. 21:48
6/7 anonim válasza:
Hát (21:46vagyok) szerintem gondold át,miért k.urvázták le a lányt.Van e rá oka vagy nincs.Nem az anyósnak kell szeretni a lányt : ) Persze minden anyuka a legjobb párt szeretné a kisfiának,mert az ő szemébe még a kisfia maradsz nyugdíjas korodban is.Szerintem a legtöbb amit lehet tenni hogy leülsz vle és elmondod hogy ő neked mennyire fontos és mennyire szeret,egy normális szülőnek mégiscsak a fia boldogsága a legfontosabb.Aztán a barátnődtől nem árt bocsánatot kérni anyukád nevében is,éa a tanulság a lányt ne vidd sűrün hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!