Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szóval le lehetne írni, mi lenne az a legfontosabb tulajdonság, amely mindenképp jellemezzen egy férfit?
Figyelt kérdés
Természetesen lányoktól kérdezem. Kort is írjatok légyszi.2011. okt. 2. 21:33
11/19 anonim válasza:
egy szóval nem igazán lehet leírni, de nekem a legfontosabb a humorérzék :)
18/L
12/19 anonim válasza:
-Jó test
-Jó pénisz
-Helyes arc
-Megértő
-Kedves
-Okos
-Humoros
-Bátor
-Férfias
-Gyengéd
Nagyjából ezek a fontosak.
13/19 anonim válasza:
Egyetlen őszinte válasz sem érkezett sajnos. 2 lehetne az: jóképű / gazdag.
14/19 anonim válasza:
előző! ne offolj! ne alkudozz! EGY szóról volt szó! Válassz! A pénzes pocsék, a jóképű csóró. na?
15/19 anonim válasza:
12 / 14
sztem te fiú vagy, mert a hűséget kihagytad. Vagy szándékos volt ?
16/19 anonim válasza:
15 / 15 vagyok.
elnézést kérek, javítok: 12 / 15-nek írtam; a hosszú felsorolásból a hűség kimaradt !
39 F
17/19 anonim válasza:
( a "/ " - utáni mindig növekszik, a hozzászólásokkal:))
A HŰSÉG
valóban nagyon fontos. A "nő" tul.-nál pedig még fontosabb, ott 1. helyen áll...
19/19 anonim válasza:
Egyetlen jellemző, amiben minden benne van: alkalmas legyen arra, hogy kölcsönösen és maradéktalanul boldoggá tegyük egymást, a közös életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!