Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a párod sokat beszélne?
Úgy értem, hogy tényleg sokat. De mindenről, szerelemről, politikáról, filozófiáról, összeesküvés-elméletekről, spiritizmusról, a teóriáiról, a gondolatairól, az érzéseiről, meg mindenről, ami csak az eszébe jut.
Persze pozitívumként megemlíteném, hogy ő végighallgatna, ha te is ilyen beszédes lennél!
17/F
(nemet kort légyszíves)
15/L mielőtt elfelejtem
hát szerintem jobb mint a folyamatos kínos csönd, bár van hogy olyan ramaty a hangulatom hogy szájbavernék mindenkit aki hozzám szól, ezt pedig a szerelmemmel nem szeretném megtenni:) bár ki tudja, ha igazén szeretem akkor ez kifejezetten különleges lenne benne és egyáltalán nem zavarna.
van aki igényli hogy folyamatosan beszéljenek hozzá, van aki szereti kiélvezni a pillanatokat csendben. egyik se hiba.
Barátnőm is egy kis szófosó minden számomra érdektelen témában, ennek ellenére úgy érzem hogy órákig tudnám hallgatni..:)) Csak akkor tudjál minden témáról természetesen, és komolyan beszélni.. (amit a drágáról nem mindig lehet elmondani..:D)
F/16
22/l
Én azok közé tartozom, akik sokat beszélnek és mindenről. Az emberek nagy százalékának az agyára megy a dolog, tisztában vagyok vele. De 3 éve párkapcsolatban élek valakivel, akit csak nagyon ritkán zavar. Szóval szerintem meg kell találni azt az embert, aki el tud így fogadni...
Én nem öntöm magamból a mondatokat de elég szociális vagyok, jobb lenne számomra egy csacsogósabb lány, de a lányok felét nem kedvelem mondjuk (rossz tapasztalatok, érzéketlen emberekkel)
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!