Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan csajtól aki havi 2x leissza magát, lehet valami komolyra számítani, vagy felejtős?
nem mintha meg lenne, de már régóta gondolkodom hogy érdemes e küzdenem érte, vagy értelmetlen időpocsékolás..
18f
megsúgom, hogy olyan ember aki pl elvből nem iszik semmit, hajlamos eltúlozni a dolgokat:)
pl. egyszer osztálykiránduláson úgy jutott vissza az oszifőhöz a történet egy kedves osztálytárs által h húúú de berúgtak tegnap a szomszéd szobában. namármost volt összvissz 3 sör négyünkre.:D
jó persze ez most lehet h csak magyarázkodás már, nem tudom, fáradt vagyok:D
ma 00:46!
Így van, a részeg férfi is ugyanolyan undorító.
00:37
hallottam egy két hányós sztoryt róla..
azért tud inni rendesen 17 éves korához képest
egy suliba járunk.nem ismerjük egymást igazán. nyáron írtam rá először hogy miért jelölt be fészen mikor nem is szoktunk dumálni(iwiwen is ezt csinálta.én meg visszajelöltem), aztán pfff elkeztünk beszégetni blabla. nyáron voltam haverokkal partyzni ő is ott volt. ekkor még nem volt semmi izgi.most így suliba meg azt veszem észre hogy úgy néz rám mint aki lát valamit bennem.mintha feltűnő lennék neki.néha dumáltunk suliba(büfébe összefutottunk) , akkor ő kezdeményezte a beszélgetést,én csak reagáltam vmit. azóta nincs semmi komoly (1x ráírtam fészen,nem úgy tűnt hogy leszar,annyi volt hogy kérdezte hogy vagyok ,10 perc múlva válaszolok, hogy jól ,de ő incs sehol, erre feljön 20 perc múlva hogy ha maradok marad ő is)..
de suliba csak köszöngetünk egymásnak semmi több:\
bocs hosszú lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!