Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan csajtól aki havi 2x leissza magát, lehet valami komolyra számítani, vagy felejtős?
nem mintha meg lenne, de már régóta gondolkodom hogy érdemes e küzdenem érte, vagy értelmetlen időpocsékolás..
18f
a másik gond hogy elég jó csaj:D de nem az a partyribanc..
+ problem, hogy nehézkesen megy a csajozás, volt már barátnőm ,de mindig úgyéreztem hogy nem én voltam az aki mindent megtett az ügy érdekében(külső segítségre gondolok, de ez már más tészta)
ma 00:19!
Idd le magad, kit izgat?:D Én azt mondtam, hogy számomra felejtős egy olyan lány, aki leissza magát. Undorító egy részeg nő látványa... A kapcsolatodhoz meg grat, mindenki megtalálja a párját, még egy vak ember is. 22F
egyet is értünk. :)
tényleg, kérdező, szabad tudni, hogy a leányzó milyen mértékben műveli az ivászatot?
Egy részeg férfi is ugyanolyan undorító...
Ha nem hőzöng, verekszik részegen, csak kómásan ül, vagy táncikál akkor engem nem izgatna a helyedben. De, ha ilyenkor tényleg nem tud magáról, akkor szóvá tenném neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!