Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Life is beautiful kérdése:

Mit gondoltok egy olyan csajtól aki havi 2x leissza magát, lehet valami komolyra számítani, vagy felejtős?

Figyelt kérdés

nem mintha meg lenne, de már régóta gondolkodom hogy érdemes e küzdenem érte, vagy értelmetlen időpocsékolás..

18f

2011. okt. 2. 00:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
41%
A hormonok nem késztetnek ivásra, milyen baromság ez meg, hogy "majd kinövi". Legyen már benne egy kis tartás és tudjon megálljt parancsolni magának mert nincs undorítóbb látvány egy részeg nőnél.
2011. okt. 2. 00:20
 12/29 A kérdező kommentje:

a másik gond hogy elég jó csaj:D de nem az a partyribanc..

+ problem, hogy nehézkesen megy a csajozás, volt már barátnőm ,de mindig úgyéreztem hogy nem én voltam az aki mindent megtett az ügy érdekében(külső segítségre gondolok, de ez már más tészta)

2011. okt. 2. 00:23
 13/29 anonim ***** válasza:
41%

ma 00:19!

Idd le magad, kit izgat?:D Én azt mondtam, hogy számomra felejtős egy olyan lány, aki leissza magát. Undorító egy részeg nő látványa... A kapcsolatodhoz meg grat, mindenki megtalálja a párját, még egy vak ember is. 22F

2011. okt. 2. 00:23
 14/29 anonim ***** válasza:
arra utaltam h attól h vki néha iszik, még simán számíthat a kérdező komolyra, ami ugye eredetileg a kérdés volt. :)
2011. okt. 2. 00:32
 15/29 anonim ***** válasza:
59%
"arra utaltam h attól h vki néha iszik" Azért a néha iszik és leissza magát között van különbség:D Az ivással nincs gond, ha mértékkel történik. Egy részeg nő nem túl impozáns látvány, ebben egyetérthetünk.
2011. okt. 2. 00:34
 16/29 anonim ***** válasza:

egyet is értünk. :)

tényleg, kérdező, szabad tudni, hogy a leányzó milyen mértékben műveli az ivászatot?

2011. okt. 2. 00:37
 17/29 anonim ***** válasza:
akkor jó:)
2011. okt. 2. 00:39
 18/29 anonim ***** válasza:
80%
havi 2x? annyit lazán megérdemel bárki...heti 2x na az már gáz lenne
2011. okt. 2. 00:41
 19/29 anonim ***** válasza:
44%
Az a kifejezés, hogy "leissza magát" egyértelmű. Leissza magát szóval annyit iszik, hogy már állni sem bír innen ered a kifejezés "leissza magát a sárga földig".
2011. okt. 2. 00:42
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy részeg férfi is ugyanolyan undorító...

Ha nem hőzöng, verekszik részegen, csak kómásan ül, vagy táncikál akkor engem nem izgatna a helyedben. De, ha ilyenkor tényleg nem tud magáról, akkor szóvá tenném neki.

2011. okt. 2. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!