Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretethiány? Mit tegyek?
Én most ismerkedem egy sráccal,akinek hasonló problémái vannak,mint neked,önértékelési probléma.Egy intelligens,humoros srácról van szó....és egyszerűen nem tudom,hogy érhetném azt el,hogy higgyen magában,hogy igenis őt nagyon is lehet szeretni és nem csak felértékelem.Téged pl.hogy lehetne bíztatni?????Vagy erre te sem tudsz válaszolni?????
egyébként meg azt tanácsolom,bízz magadban,kérlek!Ne nehezítsd meg a lány dolgát,akinek majd megteszel,ő is ilyen tanácstalan lesz,hogy hogy hitesse el a barátjával,hogy neki ő a LEGJOBB,mint pl én!!!!!!
A hozzád hasonló fiúknál eddig azt vettem észre, hogy túl magasra teszik a mércét a párválasztásnál, holott sokszor erre nincs nagyon alapjuk.
Erre próbálj meg figyelni első körben szerintem.
Amúgy ajánlom a netet ismerkedésre, én ott találkoztam a barátommal, akivel már három éve vagyunk együtt.
Tényleg javasolni fogom az oldal szerkesztőinek egy mellékoldal létrehozását, párkereső funkcióval...
Annyi ilyen kérdés van itt...
Nem tudom, mit tegyél... :(
Próbálj meg nyitni a lányok felé, ismerkedj, barátkozz velük...
Mi az, amiben nem lennél megfelelő? Miben érzel hiányosságot? Akkor ezekre fektess nagyobb hangsúlyt.
Amúgy meg lehet, hogy neked is kicsit lejjebb kéne faragnod az elvárásaidból. Hm?
Én is 19 vagyok, még nekem sem volt komoly kapcsolatom.
Szerettem volna, csak nem találtam meg a megfelelő partnert.
Nekem is mindig azt mondták, hogy magasra teszem a mércét. Megkérdeztem a barátaimat, aminek az lett az eredménye, hogy 2 órán keresztül beszélgettünk arról, hogy igenis reális elvárásaink vannak és ha én magasra teszem akkor mind magasra tesszük. Hát mi ennyire jutottunk :)
Szerintem nem gáz, hogy még szűz vagy. Jó, 30 körül már gáz, de 19 évesen abszolút nem.
Miért ne tudnál megfelelni egy kapcsolatban? Egyáltalán mit értesz ezalatt, minek/miben kellene megfelelned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!