Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexhiány=szeretethiány? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés lehet, de ... muszáj már megkérdeznem.
Veletek szokott olyan lenni, hogy ha a megszokotnál több idejig nem szeretkeztek a barátotokkal/barátnötökkel akkkor olyan érzésetek van hogy kevésbé szeret?
Ezt így értem: szeretkezéssel (is) kimutatható a szerelem/szeretet
Szexhiány= szeretethiány? ez lehet így? vagy rosszul érzem?
2009. nov. 30. 17:35
1/8 anonim válasza:
Számomra a szexhiány nem egyenlő a szeretethiánnyal. Az egyik a tesit vágyat csillapítja a másik pedig a lelkit. Vékony a határ a kettő között, de mégsem ugyan az. A szerelmet/szeretettet ki lehet másként is mutatni nem csak szexel. Sőt inkább jobb ha másként van kimutatva. Jól éreznéd magad egy olyan kapcsolatban ami inkább a szex részén van a hangsúly? Szerintem nem. Mi van akkor mikor nem kívánod a szexet csak egy ölelés lenne a legjobb és helyette szexet kapnál?
2009. nov. 30. 17:42
2/8 anonim válasza:
Balgaság a testet meg a szellemet külön választani. Egy férfi a szeretetét sokszor azzal fejezi ki, hogy állandóan meg akarja hágni a lányt. Ezt néhány lány nem érti, mert ők másképpen fejezik ki. Szóval a kettőnek nagyon sok köze van egymáshoz, és igenis teljesen jogos ez az érzésed.
2009. nov. 30. 17:46
3/8 anonim válasza:
Szerintem csak félre érzed. olyan van hogy akkor csajozik ha már rég szexelt. Bár lehet hogy ezt ő érzelemnek érzi. De csak ki van éhezve.
2009. nov. 30. 17:50
4/8 anonim válasza:
Frigidek jönnek ezzel a baromsággal. Szex és szeretetnek nagyon sok köze van egymáshoz. A szeretet egy megnyílvánulási formája a szex. Ha jó a szex, akkor szeretnek is valamilyen szinten. Ha nem így lenne, akkor rossz lenne.
2009. nov. 30. 17:52
5/8 anonim válasza:
A 17 :46 os mond valamit.
Én is akkor érzem magam szomorúnak és bánatosnak mikor már rég önkielégítettem. Ahogy ez megtörténik elmúlik a szeretethiányom is és már nem is akarok nőt.
lehet hogy nálunk ez szorosabban összefügg a szeretkezéssel. Amikor kielégítem magam akkor már ha ránézek egy nőre teljesen hidegen hagy. És nem is akarnék tőle semmit. És most hogy belegondolok ez szerintem a nőknél is így van.
2009. nov. 30. 17:54
6/8 anonim válasza:
az első hülyeséget írt. az igazi szex a lelket is kielégíti, nemcsak a testet. ha az a szex igazán 2 szerelmes ember között van, akik a szexet nemcsak a fizikai szükségleteik kielégítésére hazsnálják, akkor bizony a szex egy lelki kielégülés is.
2009. nov. 30. 18:00
7/8 anonim válasza:
18:00 Barom olvasd már végig mit írtam. Vékony a kettő közötti határ. Számomra a szexhiány nem egyenlő a szeretet hiánnyal. Az anyáddal is szexel ha csak megölel? Faxfej.
2009. nov. 30. 18:15
8/8 A kérdező kommentje:
Jókat írtatok köszönöm..:)
Nem úgy értettem amugy Kedves 1. hogy CSAK szeretkezéssel csillapitható..
De most azokon az eseteken van a hangsuly amikor azzal IS csillapitható..:) de jól mondod... vékony határ ill. ahogy mások mondják nincs határ közte.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!