Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Tanácstalan vagyok!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok!

Figyelt kérdés

Barátommal 1 éve vagyunk együtt,együtt is lakunk.

Nincs közöttünk konfliktus én inkább az a fajta ember vagyok aki csak ha nagyon muszáj akkor hozza fel a problémákat.

Hétköznap minden oké,hétvégén jön a baj.Péntek este állandó jelleggel eljár bulizni még akkor is ha másnap dolgozni megy.Hazajön melóból és szombat este ugyan úgy elmegy bulizni.

Persze nappal meg alszik aminek következtében hétvégén sose járunk el sehova együtt,még bulizni se hív magával.

Már elfogyott a türelmem szeretném ha engem is vinne magával ha nem is mindig de havi 1x elvihetne.

Nem tudom,hogy mit mondjak neki vagy hogy hozzam fel.

Nem akarom,hogy azt higgye be akarom szabályozni vagy nem akarom elengedni.

Én csak azt szeretném ha kicsit többet foglalkozna velem hétvégén is.

Annyira idegesít,hogy más párok hétvégén fagyizni meg vacsorázni járnak meg sétálnak mi meg semmit ő alszik meg pihen egész nap este meg buli.

Segítsetek!

21/L és 28/F

2011. okt. 1. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért arra figyel, hogy a veszekedés nem old meg semmit. Ne a konfliktust kerezsd, hanem a megoldást.

Vázold neki, hogy mi a meglátásod, mi a gond és kérd ki a véleméynét, ő, hogy látja ezt.

Ha nem juttok dúlőre, mert csak a saját igazát fújja..akkor közölnöd kell, hogy akkor is találni kell egy megoldást ami mindkettőtöknek kedvező !

Így érezni fogja, hogy nem elnyomod, hanem megoldani akarod a problémát !

Ha ekkor sem hajlik a pozitivumra, sajnos akkor nincs helye meletted ! Nehéz lehet ezt olvasni, sajnálom, de hidd el így van !

2011. okt. 1. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Ő lakik nálad vagy te nála?
2011. okt. 1. 19:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Minél hamarabb leülök vele beszélni,de elöbb meg kell nyugodnom mert nem szeretnék veszekedést!

Ő lakik nálam!

2011. okt. 1. 19:42
 14/14 anonim ***** válasza:

"Ő lakik nálam!" Sejtettem:(

Tényleg nyugodj meg, ezt higgadtan kell megbeszélni. Semmi értelme nincs egy nagy veszekedésnek.

2011. okt. 1. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!