Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti tényleg azt várjátok el, hogy a férfi irányítson Titeket?
Csak mert folyton ezt hallom, hogy a nők bizony egy erőskezű férfit akarnak, aki irányítja őket.
Nekem eddig nem volt barátnőm, de én úgy állok a dologhoz, hogy Ő is egy szabad akarattal, jellemmel, önállósággal rendelkező lény, akinek számít a véleménye és az igényei. Nem tudnék úgy kapcsolatban lenni, hogy én mondom meg mit tehet meg mit csinálunk, hisz ez két emberről szól. Tudom, hogy senki sem egyforma, ráadásul van egy "kis" szakadék a női és férfi gondolkodásmód között, de szerintem az összhang azt jelenti, hogy mindent meg tudnak beszélni a felek, és tolerálják a másik olyan szokásait, amit amúgy nem helyeselnek.
Nem egy olyen esetet hallottam, hogy a férfi nem engedi, hogy a barátnője nélküle menjen bulizni, vagy hogy szóbaálljon más fiúkkal, és mégis mellette van a csaj.
Inkább hogy ne legyen ilyen tehetetlen, lusta alak.
Intézze el a dolgokat, oldja meg a problémákat. Szervezzen programokat pl étterem utazás kirándulás stb...
Utazásnál pl a nők megmondják hogy hova akarnak menni, férfi meg mindent leszervez pikk-pakk.
Tehát legyen határozott, ne vacakoljon!
Szerintem egy normális nő sem szeretné, hogy irányítsák, de ugyanúgy egy nő sem szeretne egy kockás mamusszal ágyba bújni. Egy pasinak legyen véleménye és mondja is ki ha akar valamit, ne legyen tutyimutyi aki egyedül nem képes dönteni vagy cselekedni.
Szerintem
21L
"Utazásnál pl a nők megmondják hogy hova akarnak menni, férfi meg mindent leszervez pikk-pakk. "
Ha Ha
Ez egy nagyon nagy általánosítás, barátom.
Minden nő/férfi más jellemmel bír. Mindenkinek a sajátját kell megtalálnia.
Vannak nők, akik alárendeltebb beállítottságúak, azaz szeretik ha a férfi irányítja őket, mit hogyan csináljon stb...
Aztán megint vannak, akik pont, hogy irányítani szeretnek.
Mellettük egy dominánsabb férfi nehezen fér el, a két dudás egy csárdában képlet miatt.
Aztán vannak olyanok is, akik sokkal empatikusabbak, emocionálisabbak. Ők inkább a hasonló beállítottságú férfiakat kedvelik. Azaz lelki társat, vagy ahogy gúnyosan hívják őket, lelki szemetest.
Ezek csak a végletek, nem szabad általánosítani, mert ezek nem zárják ki egymást, és igenis lehet egy férfi határozott, de emellett remek lelki társ is. Ismerek ilyeneket...
A kérdésedben látszik, hogy nem volt sok közeli nő ismerősöd, barátnőd, mert olyan konklúziót vonsz le, ami irracionális. ^^
Megjegyzem nekem sem volt barátnőm, de női ismerősből akadt egy pár, és annyira más-más jellem volt mind...
És igen, tényleg nem szívderítő látvány, ha egy férfi papucs. Nem is hibáztatom a nőket emiatt. Ha folyamatosan engedsz a partnernek, egyszerűen unalmassá válik az egész kapcsolat.
21F
16:30
Ezt Nekem mondod, vagy az előtted írónak? Csak mert én nem általánosítok, csak mivel sok ilyet láttam, ezért gondoltam megkérdezem. Én lelkitársat keresek, nem akarok titokzatoskodni meg így tatkikázni, mert egyszerűen az nem én vagyok. Barátnőt szeretnék és nem valami színész társat. És ahogyan a kérdésben is írtam, nem, nem volt még barátnőm.
18:14:
Igazából neked is szólt, meg az előttem szólóknak is.
Tudom hogy az ember némi tapasztalat miatt képes általánosítani, rossz színben látni a világot.
Az amit leírtál utólag, teljesen korrekt, önmagában semmi kivetni való nincs benne, ez alapján simán megtalálhatod a párod. Csak idő kérdése.
Ha aktív életet élsz, azaz nem zárkózol be, előbb utóbb meg fogod találni akit keresel, de az is bőven esélyes, hogy Ő fog megtalálni téged. Csak ne görcsölj a témán, nem főben járó bűn, ha nincs senkid...
A legtöbb kapcsolatot szerintem az alkalom szüli, ezeket nem lehet előre kreálni. (*Kivéve netes társkeresők, de ott nemhiszem, hogy hódítasz majd ezzel*)
17:47:
Köszönöm :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!