Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, Ti tényleg azt várjáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Walk With Me kérdése:

Lányok, Ti tényleg azt várjátok el, hogy a férfi irányítson Titeket?

Figyelt kérdés

Csak mert folyton ezt hallom, hogy a nők bizony egy erőskezű férfit akarnak, aki irányítja őket.

Nekem eddig nem volt barátnőm, de én úgy állok a dologhoz, hogy Ő is egy szabad akarattal, jellemmel, önállósággal rendelkező lény, akinek számít a véleménye és az igényei. Nem tudnék úgy kapcsolatban lenni, hogy én mondom meg mit tehet meg mit csinálunk, hisz ez két emberről szól. Tudom, hogy senki sem egyforma, ráadásul van egy "kis" szakadék a női és férfi gondolkodásmód között, de szerintem az összhang azt jelenti, hogy mindent meg tudnak beszélni a felek, és tolerálják a másik olyan szokásait, amit amúgy nem helyeselnek.

Nem egy olyen esetet hallottam, hogy a férfi nem engedi, hogy a barátnője nélküle menjen bulizni, vagy hogy szóbaálljon más fiúkkal, és mégis mellette van a csaj.

2011. okt. 1. 16:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy hol akarja irányitani a csajt a pasi.Az, hogy az ágyban irányit még elmegy, de amúgy én nem szeretnék olyan pasit, aki folyton irányitson a hétköznapi életben.
2011. okt. 1. 17:02
 2/18 anonim ***** válasza:
73%

Engem sneki sem tud irányítani, ellenben én ha akarom jól tudom manipulálni az embereket. :)

Az erőskezű srácokkal jókat üvöltöztünk, aztán édes volt a békülés.

Unalmas nem volt, az tuti. :)

2011. okt. 1. 17:02
 3/18 anonim ***** válasza:
64%

én pl nem azt szeretném, hogy annyira 'birtokoljon' hogy ő szab meg mindent, az én véleményem pedig egyáltalán nem számít, taposson el. sztem a csajok azt akarják, hogy egy határozott, férfias pasijuk legyen, aki ha kell intézkedik, erős, és igen néha kell irányítani a csajt, de normális határokon belül.

amúgy meg úgyis megérzed egy csajon sztem, hogy mire van igénye. az én pasimon érzem, hogy alapvetően nem ez a 'macsó' típus, de megérezte, hogy nekem néha irányításra van szükségem, és nagyon jól csinálja, sztem még élvezi meg örül is neki:) persze normálisan, és ugyanúgy számít az én véleményem is, csak néha engedek neki.

17L

2011. okt. 1. 17:03
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Fontos, hogy határozott legyen a férfi, de ez nem egyenlő az akaratossággal, makacssággal, azt nem bírom elviselni. Ilyen ismerősöm nekem is van, akit leírtál, nem tudom megérteni az ilyen lányokat. 22/L
2011. okt. 1. 17:03
 5/18 A kérdező kommentje:
És mi az a határozottság? Van kialakult véleményem sok dologról és ezt kultúráltan elő is tudom adni. Viszont ha a másik olyat mond, akkor elgondolkodom rajta, és ha úgy van akkor el is fogadom, hogy Neki van igaza.
2011. okt. 1. 17:16
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ahogy írtad. Aki nem hallgat az észérvekre, azzal egyszerűen nem lehet mit kezdeni.
2011. okt. 1. 17:18
 7/18 cynic ***** válasza:
64%
17:02 gondolom nem volt még dolgod normális férfival, mert az valszeg otthagyott volna a bús p.csába.
2011. okt. 1. 17:30
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha shanana-ra gondolsz akkor neki még tényleg nem volt dolga férfival, de lánnyal már igen, legalábbis asszem. :)
2011. okt. 1. 18:34
 9/18 anonim ***** válasza:
44%
Végre egy normális férfi. A terror és a társfüggőség más kérdés.
2011. okt. 1. 18:58
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem is az hogy irányítson, hanem inkább legyen talpraesett és tudjon döntést hozni. De azért vegyen figyelembe minket is. Ne legyen tutyi mutyi hogy "jajj nem tudom...." "te hová szeretnél menni... nem tudom...."
2011. okt. 1. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!