Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csinálja ezt? Hogy lehet ilyen velem? (bnő)
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm (haver,lány vagyok :D),akivel mindent megbeszélek,így a pasiügyeket is.Együtt járunk bulizni minden hétvégén ugyan arra a helyre. Ezen a szórakozóhelyen megtetszett nekem egy fiú, ismerjük mindketten elég sokat dumáltunk már buli alatt is meg minden. Barátnőm pontosan tudja,hogy mennyire odavagyok a srácért,erre mit csinál? írogat neki fb-n,bökdösi,a múltkor ott ült a srác ölébe,mert kihisztizte,ha a sráccal egymás mellett ültünk,beült közénk kb.Nekem ezek olyan rosszul esnek,hogy lehet ilyen velem?Állítólag nem kell neki a srác,mert fiatalabb nála (velem egy idős),meg neki van jelöltje,de akkor mért húzza az idegeimet?2011. okt. 1. 14:31
11/12 anonim válasza:
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:50!
Te tuti sátánista vagy! :)
12/12 anonim válasza:
Én a Te helyedben ilyen sztorik után tuti megkérdezném tőle négyszemközt, hogy miért csinálja ezt, miért jó neki. Hogy a barátnőjének tekint-e? Mert a barátnők nem csinálják ezt egymással. Ha felhagy a hülyeségeivel ezek után, akkor ok. De ha folytatja hagyd a fenébe, keressen magának mást akit szívathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!