Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért érdekli egyre kevésbé, hogy mi van velem?
Ez szentem nem normális. Fél éve járok a barátommal, de egyre jobban azt veszem észre, hogy nem érdekli mi van velem. Persze ha felhozom neki, mindig mondja, hogy csak beképzelem. De kétlem, már ott tartok vele, hogy ő nem képes írni nekem ha én nem írok neki. 2* fordult elő, hogy ő írt de akkor is úgy, hogy 2 napig nem írtam neki. Ha írok is neki tök hidegen válaszol és már kedvem se nagyon van írni neki, ha ez megy. Viszont akkor sértődés van, hogy mert biztos nem szeretem. Mégis mit csináljak? Ne írjak neki és várjam, hogy ő írjon? Vagy írjak neki és majd lehet idegesítőnek tartja az egészet? Lécci segítsetek. Eleinte mindig írkált és kérdezgette mi van velem, de ez mára már csak egy szép álom.
16/L
13:06
De attól félek, hogy ezzel azt fogja hinni, hogy nem szeretem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!