Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért csinálja ezt? Hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csinálja ezt? Hogy lehet ilyen velem? (bnő)

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm (haver,lány vagyok :D),akivel mindent megbeszélek,így a pasiügyeket is.Együtt járunk bulizni minden hétvégén ugyan arra a helyre. Ezen a szórakozóhelyen megtetszett nekem egy fiú, ismerjük mindketten elég sokat dumáltunk már buli alatt is meg minden. Barátnőm pontosan tudja,hogy mennyire odavagyok a srácért,erre mit csinál? írogat neki fb-n,bökdösi,a múltkor ott ült a srác ölébe,mert kihisztizte,ha a sráccal egymás mellett ültünk,beült közénk kb.Nekem ezek olyan rosszul esnek,hogy lehet ilyen velem?Állítólag nem kell neki a srác,mert fiatalabb nála (velem egy idős),meg neki van jelöltje,de akkor mért húzza az idegeimet?
2011. okt. 1. 14:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A hormonok ellentmondanak az észnek és meg akarja mutatni, hogy ő jobb mint te, és vadászik kell neki a pali. Szar tudom. De ez van.
2011. okt. 1. 14:35
 2/12 anonim ***** válasza:
az ilyen nem barátnő
2011. okt. 1. 14:41
 3/12 A kérdező kommentje:
nem lehet ilyen:/ én sem nyomultam rá senkire akiről tudom,hogy neki tetszik...pedig (nem egóból mondom) kicsit jobb nő vagyok nála,megtehettem volna.:/
2011. okt. 1. 15:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Amikor ilyet csinál mutasd meg hogy te vagy a jobb nő,pl. hívd ki egy szkander meccsre a csajt azt nyomd le,utána majd nem fog a pasi előtt menőzni!:)
2011. okt. 1. 17:14
 5/12 A kérdező kommentje:
egy szkander meccs nőies lenne,ugye?:D:D
2011. okt. 1. 17:20
 6/12 anonim ***** válasza:

Neked ő barátnő, de neki te nem vagy barát. Lenéz téged, magasabb rendűnek hiszi magát. Nekem is volt ilyen bnőm. És irigy volt ha nekem volt valami kis boldogságom. Addig vagy jó neki amíg szingli vagy és kiskutyaként követed....

iktasd a csajt és hajts rá a pasira. Ne legyél figyelmes a lánnyal ha ő sem az veled.

2011. okt. 1. 20:00
 7/12 A kérdező kommentje:

pedig már úgy megszerettem :/ évek óta nem volt lány barátnőm :/

Őt(a mostani bnőmet) úgy ismertem meg,hogy barátja volt,akivel szintén jóba vagyok.csak hát ugye szakítottak..azóta ilyen.

2011. okt. 3. 14:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Ő nem a barátnőd!!!

Egy barátnő ilyeneket nem tesz!!!

én a helyedben jól beégetném...Legközelebb mikor az ölébe ül a srácnak mond neki jó hangosan,hogy nem félsz hogy átvérzik a tampon miközben az ölében ülsz?vagy valami hasonlóval...

2011. okt. 4. 18:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyan ebben a helyzetben voltam. És hidd el ebben az "emberben" nem bízhatsz meg. Erről a lányról később kiderült, hogy egy számító dög és egy irdatlan nagy ribanc, akit semmi és senki nem érdekel csak saját maga. Csak erre sajnos későn jöttem rá. Te ne kövesd el ugyan ezt a hibát.
2011. okt. 4. 18:36
 10/12 Ájron ***** válasza:

Mindenképp hagyd abba a vele való barátkozást, mert az ilyen nem barát, csak egy ellenség akit túl közel engedtél.

Viszont mielőtt ott hagynád, "pusztítsd" el. Én egész kis gyerekkoromban mások boksz zsákja voltam. Csak aztán 8.-ra megtanulták hogy nem érdemes velem kikezdeni. Alázd le a sárga földig, ott vágj alá ahol tudsz, és ne sajnáld bevinni a kegyelem döfést ha eljön az ideje. Egy megkeseredett ember kommentje volt ez.

Hajrá és mutasd meg hogy veled ne packázzanak! A bosszú ne akkora legyen mint a tett ami kiváltotta, ha nem a lehető legnagyobb.

2011. okt. 4. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!