Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csinálja ezt? Hogy lehet ilyen velem? (bnő)
Neked ő barátnő, de neki te nem vagy barát. Lenéz téged, magasabb rendűnek hiszi magát. Nekem is volt ilyen bnőm. És irigy volt ha nekem volt valami kis boldogságom. Addig vagy jó neki amíg szingli vagy és kiskutyaként követed....
iktasd a csajt és hajts rá a pasira. Ne legyél figyelmes a lánnyal ha ő sem az veled.
pedig már úgy megszerettem :/ évek óta nem volt lány barátnőm :/
Őt(a mostani bnőmet) úgy ismertem meg,hogy barátja volt,akivel szintén jóba vagyok.csak hát ugye szakítottak..azóta ilyen.
Ő nem a barátnőd!!!
Egy barátnő ilyeneket nem tesz!!!
én a helyedben jól beégetném...Legközelebb mikor az ölébe ül a srácnak mond neki jó hangosan,hogy nem félsz hogy átvérzik a tampon miközben az ölében ülsz?vagy valami hasonlóval...
Mindenképp hagyd abba a vele való barátkozást, mert az ilyen nem barát, csak egy ellenség akit túl közel engedtél.
Viszont mielőtt ott hagynád, "pusztítsd" el. Én egész kis gyerekkoromban mások boksz zsákja voltam. Csak aztán 8.-ra megtanulták hogy nem érdemes velem kikezdeni. Alázd le a sárga földig, ott vágj alá ahol tudsz, és ne sajnáld bevinni a kegyelem döfést ha eljön az ideje. Egy megkeseredett ember kommentje volt ez.
Hajrá és mutasd meg hogy veled ne packázzanak! A bosszú ne akkora legyen mint a tett ami kiváltotta, ha nem a lehető legnagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!