Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat, hogyan tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat, hogyan tartjátok fenn, mivel "szeretitek egymást" távolról?

Figyelt kérdés
hogyan fejezitek ki a szereteteteket? mennyit beszéltek? nem rossz h ha pl itt a hétvége és nem tudtok vele lenni, mert akár országok is elválasztanak? h lehet ezt elviselni?
2011. szept. 30. 22:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Feleségem van két gyerekkel és hidd el nem bánja (nincs is oka nem csalom meg és nem is fogom), de ennyi idősen az ember tapasztal egyes mást.
2011. szept. 30. 23:05
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

"...Nem mindenki olyan ám, mint te..."

Amúgy erre írtam lehet bizonyítani. Ha előbb leírt feltételek alapján legalább két embernél az jön ki az összegzésnél, hogy nem így van, akkor elfogadom.

Ez nálam nem hit kérdés, hanem tapasztalat és nem (csupán) saját magam által.

Ha változik a tapasztalat, akkor változik a nézetem is.

2011. szept. 30. 23:11
 23/29 anonim válasza:
100%
Mi is távkapcsolatban élünk, most folyamatosan már több mint egy éve, de előtte is volt egy-két olyan időszak, mikor kint dolgozott külföldön a párom. Most eddig ez a leghosszabb. Nagyon nehéz az biztos, de mindketten tudjuk, hogy közös célért csináljuk. Minden nap beszélünk skypen este kb fél órát. Most havonta jár haza egy hétre, ez nekünk már felüdülés, mert mikor kiment tavaly nyáron akkor még messzebb dolgozott, és akkor 2-3 havonta tudott csak hazajárni. Persze ez is nagyon soknak tűnik, de tudod: ami nem öl meg, az megerősít - szerintem ez kapcsolatra is értendő
2011. szept. 30. 23:42
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

@22.45

22.24es vagyok, ha a barátom kint megcsal, akkor megbeszéljük. nekem tulajdonképpen nem azzal van a bajom, hogy mással szexel. persze rosszul esne és valószínűleg balhéznék is egy kicsit, de ha hülyének néz és nem mondja el (mástól tudom meg, ráérzek), akkor szakítok. ha ebben hazudik, és nem mer felelősséget vállalni, akkor nem éri meg. botlani meg, mindenki meg tud.. ennek ellenére én akkor sem tudnám saját akaratból megcsalni, ha ő megtenné. én is csak realista vagyok.

hozzáteszem, hogy én is kibírom, akkor ő miért ne tudná ?:D

17/L

2011. okt. 1. 13:35
 25/29 anonim ***** válasza:
77%

"...hozzáteszem, hogy én is kibírom, akkor ő miért ne tudná ?:D ..."

Ez fiúknál nagyon másképp működik, majd meglátod, akár csak az kapufa, mint amit írt itt valaki, hogy egy fiúnak 2 hónap után fantasztikusabb a szex.

Egy-két hét után talán, de azontúl annyi lesz, hogy ha ki volt éhezve, hogy vihar gyorsan elmegy elsőre. Az pedig minden csak nem fantasztikus.

2011. okt. 1. 14:24
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

mert a barátom nem egy állat és te se kezeld úgy. ha akar, mindenki tud parancsolni az 'ösztöneinek'. ez nem attól függ, hogy most szexéhes-e vagy sem, hanem attól, hogy mennyi önuralma van.

17/L

2011. okt. 1. 15:11
 27/29 anonim ***** válasza:

Rendkívül tapasztalt lehetsz szex témában 17 évesen. :)

Bocs, nem személyes csak tény megállapítás.

2011. okt. 4. 03:58
 28/29 anonim ***** válasza:
szerintem okosabban kezelem, mint ahogy te kezelted volna 17 évesen ;)
2011. okt. 4. 15:26
 29/29 anonim ***** válasza:
Ezzel nem is vitatkozom, én később kezdtem a témát, de azért az azóta elmúlt évtizedek alatt tapasztaltam egy keveset és ezalatt nem csak a saját, hanem a közvetett (mások általi) tapasztalatokat is értem természetesen.
2011. okt. 4. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!