Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat, hogyan tartjátok fenn, mivel "szeretitek egymást" távolról?
"...Nem mindenki olyan ám, mint te..."
Amúgy erre írtam lehet bizonyítani. Ha előbb leírt feltételek alapján legalább két embernél az jön ki az összegzésnél, hogy nem így van, akkor elfogadom.
Ez nálam nem hit kérdés, hanem tapasztalat és nem (csupán) saját magam által.
Ha változik a tapasztalat, akkor változik a nézetem is.
@22.45
22.24es vagyok, ha a barátom kint megcsal, akkor megbeszéljük. nekem tulajdonképpen nem azzal van a bajom, hogy mással szexel. persze rosszul esne és valószínűleg balhéznék is egy kicsit, de ha hülyének néz és nem mondja el (mástól tudom meg, ráérzek), akkor szakítok. ha ebben hazudik, és nem mer felelősséget vállalni, akkor nem éri meg. botlani meg, mindenki meg tud.. ennek ellenére én akkor sem tudnám saját akaratból megcsalni, ha ő megtenné. én is csak realista vagyok.
hozzáteszem, hogy én is kibírom, akkor ő miért ne tudná ?:D
17/L
"...hozzáteszem, hogy én is kibírom, akkor ő miért ne tudná ?:D ..."
Ez fiúknál nagyon másképp működik, majd meglátod, akár csak az kapufa, mint amit írt itt valaki, hogy egy fiúnak 2 hónap után fantasztikusabb a szex.
Egy-két hét után talán, de azontúl annyi lesz, hogy ha ki volt éhezve, hogy vihar gyorsan elmegy elsőre. Az pedig minden csak nem fantasztikus.
mert a barátom nem egy állat és te se kezeld úgy. ha akar, mindenki tud parancsolni az 'ösztöneinek'. ez nem attól függ, hogy most szexéhes-e vagy sem, hanem attól, hogy mennyi önuralma van.
17/L
Rendkívül tapasztalt lehetsz szex témában 17 évesen. :)
Bocs, nem személyes csak tény megállapítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!