Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat, hogyan tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat, hogyan tartjátok fenn, mivel "szeretitek egymást" távolról?

Figyelt kérdés
hogyan fejezitek ki a szereteteteket? mennyit beszéltek? nem rossz h ha pl itt a hétvége és nem tudtok vele lenni, mert akár országok is elválasztanak? h lehet ezt elviselni?
2011. szept. 30. 22:00
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
nem gondolnám h a közelség csak a tesikapcsolat miatt kell. Nekem például nagyon sokat jelent h látom helyzetekben, h közösen élünk meg dolgokat, ugyanazon a helyen és történésben vagyunk benne, és akkor is ha egymáshoz sem nyúlunk, akkor is máshogy vagyunk együtt. Skypon lehet beszélgetni, de az mesterkélt helyzet, jobb ha közös főzőcskézés közben alakul ki egy mélyebb beszélgetés, ahol egy húron tudunk pendülni, sokkal meghittebb, mint a számítógép előtt ülve. És jó utána megölelni. Ennyi, nem a testi kapcsolat miatt hiányzik, hanem mert az együtt töltött idő sokkal minőségibb ha nem csak a számítógép köt össze minket
2011. szept. 30. 22:24
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne add fel! Nekem két éve megy. Egy ismerősömnek 4 évig kellett elviselnie, hogy csak kéthetente találkozik a párjával, már két éve házasok, egy éves a lányuk. Nem csak egy évig tud működni, de ha csak annyit kell kibírnod, azt ki lehet.

Milyen sűrűn tudtok majd találkozni, és akkor mennyi időre?

2011. szept. 30. 22:28
 13/29 A kérdező kommentje:
kb másfél kéthavonta 1 hétre.
2011. szept. 30. 22:29
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét alatt azért elég sokat lehet pótolni. Kilóra kábé akkor ugyanannyit fogtok találkozni, mint mi. Hamar elrepül az egy év, csak mindig arra kell gondolni, hogy mindjárt letelik a hónap... Találkozástól találkozásig kell élni, azt várni, nekem ez segít. Számolok vissza.:)
2011. szept. 30. 22:34
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, hogy csak városi legenda, én láttam már jól működő távkapcsolatot. A lakótársam 4 éve van együtt a barátjával, mondjuk már úgy jöttek össze, hogy a srác Németországban dolgozott. Kb kéthavonta tudnak találkozni. Éppen ezért én azt már nem is tekintem távkapcsolatnak, hogy csak hétvégente tudok találkozni a párommal. :D
2011. szept. 30. 22:36
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Bocs fiú vagyok és kissé nehéz elképzelnem, hogy egy srác 4 éve, csak 2 havonta szexel. (ezért most kapok a csajoktól, de ez van).

Szóval csak ki ne derüljön, hogy odakint meg van egy nem távkapcsolata.

Nem rossz májú akarok lenni csak realista.

Amúgy nem azt mondom, hogy egyáltalán nem működik, csak ha belátható időn belül nem oldódik fel akkor és minél tovább tart annál rosszabbak az esélyek.

Én voltam kint néhány emberrel egy 1 éves kiküldetésen és 10-ből 8 komoly kapcsolat gajra ment ez idő alatt.

2011. szept. 30. 22:45
 17/29 A kérdező kommentje:

én megbízok benne, és meg is fogok, amíg nem ad másra okot, megértem h reálisan te így gondolod, de én akkor is inkább megbízok benne, ha már nem fogok tudni, akkor szakítok, ez mindennek az alapja.

Nagyon nehezen viselem, h nincs jelen a hétköznapjaimban és én sem az övéiben, h nem látjuk egymást hétköznapi egyszerű helyzetekben.

2011. szept. 30. 22:49
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:45

Na persze a szex... Akkor azt képzeld el, ha csak kéthavonta van eksön, az milyen lehet? Egetrengetően frenetikus, nem csak megszokásból összebújunk, mert csütörtök van, mint a nyugdíjasoknál. A lány is kiéhezik ennyi idő alatt, nem fog csak úgy feküdni, mint egy darab fa, elhiheted nekem... Amúgy, ha hiánya van, önkielégítést is végezhet, ha szereti a csajt és nem akarja megcsalni. Mert nehogy azt mondd, hogy azt már nem, mert tudjuk, hogy úgyis...

2011. szept. 30. 22:54
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csajok próbaként tegyétek fel ezt a kérdés fiú ismerőseiteknek. Nem pasinak hanem barátnak. Meglátjátok mi lesz a végeredmény.

Ha valakinél a többség azt mondja, hogy ez így működik (legalább 8 ember megkérdezése úgy, hogy nincs ott a barátnő/feleség), akkor szórom a fejemre a "hamut" és egy hatalmas Mea Culpa mindenkinek. :)

Bár valahogy nem félek, hogy ez bekövetkezik.

2011. szept. 30. 22:58
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
A te barátnőd se lennék... Nem mindenki olyan ám, mint te.
2011. szept. 30. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!