Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyoldalú szerelem. Hogyan?

Figyelt kérdés
Hogyan mondjam el az illetőnek úgy, hogy ne legyen szánalmas? Szeretném, ha tudná, hogy szeretem, de nem akarok se szánalmas lenni, se azt, hogy megfagyjon körülöttünk a levegő. Valami ötlet?
2011. szept. 30. 20:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Alapvetően igaz, de a lényegen ez nem változtat, és a kérdés szempontjából sem segít.
2011. okt. 1. 12:03
 12/13 anonim válasza:

Szia!

Én is hasonló cipőben járok...a környezetemben mindenki észrevette,aztán az egyik ismerős véletlenül kikotyogta...Azóta nagyon jó viszonyt ápolunk.Szerintem kérj meg egy nagyon megbízható ismerőst,hogy mondja meg neki ;)

2014. jan. 25. 15:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Elég régen volt már. Végül is elmondtam neki, és kikosarazott. Aztán eltávolodtunk egymástól emiatt, ma már abszolút nem is beszélünk, bár hivatalosan nem vagyunk haragban, csak kevésbé kellemetlen így mindkettőnknek.
2014. jan. 26. 03:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!