Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti eljárnátok kondiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti eljárnátok kondiba a párotok kedvééret, ha tudnátok, hogy kedveli az izmosabb női testet?

Figyelt kérdés

pl. ilyesmire gondolok:

[link] Br/wp-content/uploads/2011/07/56-copy. Jpg

http://24. media. Tumblr.com/tumblr_lqpq82GL3W1qhatv8o1_500. jpg

2011. szept. 29. 20:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem, ha izmosabb test kell neki, akkor keressen izmosabb nőt. Nem viccből velem van, ha így nem tetszenék neki, nem lennénk együtt.
2011. szept. 29. 20:28
 2/13 anonim ***** válasza:
nem!!!
2011. szept. 29. 20:30
 3/13 A kérdező kommentje:
2011. szept. 29. 20:36
 4/13 Tajparaszt ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. szept. 29. 20:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Így is tetszem neki.Nem várja el.Ez csak egy plussz lenne részemről.
2011. szept. 29. 20:41
 6/13 anonim ***** válasza:
soha... keressen mást ha nem tetszem!
2011. okt. 3. 19:53
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
tedd amit érzel :) mérlegeld a dolgokat. ha magadnak is úgy tetszenél jobban, szeretnél erősebb, fittebb, egészségesebb lenni és úgy érzed megéri az erőfeszítést, akkor tedd! ne hallgass azokra, akik zsigerből nem-et mondanak. nagyon ellenszenves nekem az ő hozzáállásuk, ami kb így hangzik: - "a férfi tegyen meg értem mindent, legyen olyan, amilyennek én akarom, de engem szeressen olyannak, amilyen vagyok ". szerintem ez szánalmas.
2011. okt. 3. 20:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Egy szóval nem mondtuk, hogy a férfi legyen olyan, ahogy mi akarjuk!!!!
2011. okt. 3. 20:07
 9/13 Alex Lion ***** válasza:
figyelj, ha te most elkezdesz gyúrni, izmokat növesztesz, széles vállad lesz és ne adj isten véletlenül valahogy úgy adódna hogy elválnak útjaitok, akkor lehet hogy az izmaid leersztenek ha abbahagyod, de a vállad ugyanolyan széles lesz mint volt, és szeritem egy nőnek az nem áll jól :/
2011. okt. 3. 20:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Hat en peladaul ugy vagyok ezel, hogy a baratom mindig azt mondja, hogy nagyon jol nezek ki meg sexy vagyok, ilyenek...(170/54/17)

Viszont enis szeretnek meg alakitani az alakomon, de nem az o kedveert, hanem a sajatomert, hogy ugy jobban erezzem magam....magamnak akarok tetszeni es megfelelni, ha neki igy jo ok, ha nem keressen jobbat...ennyire egyszeru!

2011. okt. 3. 20:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!