Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan romantikázzunk?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
ezt is én írtam ezt a kérdést, ebbe olvassatok bele és kiderül
Uhhh....Örülj neki hogy veled marad...
Hazajön lábára a papucs majd ujságot a kezébe és legyél a szobalánya!!!
Szüleidnél laktok?Saját szobád nincs???Én még itthon élek,de ha olyan dolgot csinálok amibe őket nem vezetném be akkor elküldöm őket moziba stb,vagy fizessed be őket wellnes hétvégére!!!
És még valami: Miért jársz el a párod nélkül bulizni és miért iszol mint a gödény? ha tényleg úgy gondolod hogy megerőszakoltak akkor miért nem jelented fel?Hülyék vagytok csajok!!!
Az együtt fürdés nagyon jó ötlet, végülis ott nem zavarhatnak a szülők :) Gyertya, jó illatú habfürdő, bor, aztán esetleg szex a kádban - bár szerintem az elég kényelmetlen.
Gondolom van külön szobátok, csinálhatsz neki vacsit és megehetitek ott, plusz abban a szobában bármit csinálhattok, csak halkan. Ha meg esetleg össze tudsz addig gyűjteni egy olcsóbb wellness-hétvége is jó ötlet. :)
Remélem rendbe jöttök!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!