Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan romantikázzunk?

Figyelt kérdés
A szüleimmel élünk egy lakásban a párommal, mert sajnos még nem tudtunk külön költözni (5 éve vagyunk együtt). Párom jelentleg külföldön van dolgozni, és hát sajnos nem túl jó körülmények között váltunk most el, van egy kis problémánk, hatalmas baklövést követtem el, de azt mondta velem marad, megpróbál megbocsátani nekem. Szeretném meglepni, ha hazajön... Eddig az évfordulónkat sem nagyon ünnepeltük úgy kettesben, de most valami olyasmit szeretnék. Csak zavar, hogy nem tudunk kettesben lenni igazán, a szüleim miatt. Hogyan lephetném meg ilyen körülmények között?
2011. szept. 29. 12:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
dugasd meg magad vele kint a szénakazalban!
2011. szept. 29. 12:25
 2/16 A kérdező kommentje:
Jézusom, ettől azért komolyabb válaszokat várok. Nem értem, hogy ilyeneket minek is ír bárki is.
2011. szept. 29. 12:57
 3/16 anonim ***** válasza:
49%
mit csináltál?
2011. szept. 29. 13:42
 4/16 Tajparaszt ***** válasza:
66%
Ja, mi volt a baklövés?
2011. szept. 29. 14:08
 5/16 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

ezt is én írtam ezt a kérdést, ebbe olvassatok bele és kiderül

2011. szept. 29. 14:28
 6/16 anonim ***** válasza:
49%
aztarohadt....am az nem elég romantikus hogy elköltöztök a szüleidtől?:) mert gondolom csak jó lenne külön lakásban lakni már
2011. szept. 29. 14:39
 7/16 A kérdező kommentje:
Persze, az nagyon jó lenne, többek között ezért dolgozik külföldön a párom. De ez sajnos most még kivitelezhetetlen. Egy hónap múlva jön haza, ezt a romantikázást akkorra értettem. Mit javasoltok? Gyergyafény? Fürdés? Kedvenc kajája? Vagy mivel tudnék legjobban örömet szerezni neki, és bizonyítani, hogy csak ő kell nekem, senki más?
2011. szept. 29. 14:51
 8/16 A kérdező kommentje:
valami ötlet?
2011. szept. 30. 19:43
 9/16 anonim ***** válasza:
85%

Uhhh....Örülj neki hogy veled marad...

Hazajön lábára a papucs majd ujságot a kezébe és legyél a szobalánya!!!

Szüleidnél laktok?Saját szobád nincs???Én még itthon élek,de ha olyan dolgot csinálok amibe őket nem vezetném be akkor elküldöm őket moziba stb,vagy fizessed be őket wellnes hétvégére!!!

És még valami: Miért jársz el a párod nélkül bulizni és miért iszol mint a gödény? ha tényleg úgy gondolod hogy megerőszakoltak akkor miért nem jelented fel?Hülyék vagytok csajok!!!

2011. okt. 1. 20:32
 10/16 anonim ***** válasza:

Az együtt fürdés nagyon jó ötlet, végülis ott nem zavarhatnak a szülők :) Gyertya, jó illatú habfürdő, bor, aztán esetleg szex a kádban - bár szerintem az elég kényelmetlen.

Gondolom van külön szobátok, csinálhatsz neki vacsit és megehetitek ott, plusz abban a szobában bármit csinálhattok, csak halkan. Ha meg esetleg össze tudsz addig gyűjteni egy olcsóbb wellness-hétvége is jó ötlet. :)

Remélem rendbe jöttök!

2011. okt. 1. 20:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!