Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollar1000 kérdése:

Szerintetek mit tegyek, , megcsal?

Figyelt kérdés
Sziasztok,. Segítsetek!!!!Most tudtam meg hogy nagy a valószínűsége hogy a párom megcsal,,régi volt a gyanúm.És ezért hogy ne derüljön ki egy harmadik személy a közvetítő a nő meg a párom között.Hogy derítsem ki??? A párom nem tudja hogy tudom a titkát.Egy munkahelyen dolgoznak.Tapasztal,asszonyok segítséget is kérem irhátok privátba is .Teljesen kivagyok.Köszönöm ha irtok
2011. szept. 28. 09:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
És az elég nagy baj hogy sajnos van sok olyan nőtársunk akik mintha direkt a családos férfiakra hajtanának.
2011. szept. 28. 10:37
 12/20 A kérdező kommentje:
ő kocsival jár,,,gyakorlatilag bármikor találkozhatnak.Időben haza ér általában nem késik.De eléggé kötetlen a munka beosztás.Nem vagyok mindig mellette.Ő reggel vagy délután vagy este,,(3 műszakos)elmegy aszt sem tudom oda megy e ahova mondja.Haza is viheti a csajt.10km+ felsem tűnik,.
2011. szept. 28. 10:43
 13/20 anonim ***** válasza:

A lelkiismeretére kell hatnod! Te ismered a férjed, tudod mi fontos neki az életben.

Még nem történt meg talán a dolog, ez jó. Nem is szabad engedned hogy megtörténjen.

Legyetek sokat együtt, kirándulás, sok beszélgetés. Legyetek kettesben is gyerekek nélkül. Szeretgesd, becézgesd.

Mondd hogy annyira jó hogy ilyen boldogok vagytok együtt ÍGY 4-EN!

Ne hagyd hogy egyedül csináljon programot.

Ha minden kötél szakad: ez a legjobb módszer!

Írj gépelt szöveggel egy amolyan névtelen levelet - saját magadnak írva és címezve- hogy megcsal a férjed, vigyázz stb. stb., vannak rá egyértelmű jelek, bemásolva egy-két mondatot amiket írogattak (figyu bárki feltörhette annak a csajnak is a faceb-ját) Add fel a saját címedre-nevedre, vagy csak szimplán dobd be a postaládátokba. Elolvasod vagy előtte hogy ő is hallja és lássa mikor felbontod, vagy hangosan kiabálva elétolod és számon kéred. Persze a levélben meg kell említeni név szerint a csajót is! Csinálj patáliát, kiabálj, ordítozz, és fenyegesd meg hogy elhagyod a gyerekekkel együtt, soha ne lát többet bennetek ha nem hagyja abba ezt.

Na ezt magyarázza ki.

Hidd el úgy be fog tojni magától a tudattól hogy lebukott, farkát visszahúzva kullog majd oda hozzád, a csajt meg kerüli majd nagy ívben!

2011. szept. 28. 10:52
 14/20 A kérdező kommentje:
köszi az utolsó írónak!!!!!sztori!--Úgy csináltam mintha felhívtak volna,,,és mintha telefonon tudtam volna meg a másik nővel való viszonyát.nem mondtam meg hogy az üzeneteket,én olvastam el,és aszt sem hogy lementettem. Megpróbáltam körbe írni neki a """a hallottakat"És ledöbbentem amikor aszt monta hogy nem létezik,ő nem beszélt senkivel nem akart találkozni,stb.Mért tagad?hát a saját szememmel olvastam el hogy a harmadik félell,beszél,,facabokkon.Szoval a bizonyiték megvan de hogy rakjam az orra elé? mert ő nem tudja hogy ismerem a jelszavát.Ha csak oda ba,,,,,om neki akkor lebukok.
2011. szept. 28. 10:59
 15/20 A kérdező kommentje:
És még valami,,ezek szerin nem ismerem.Mert igy ki,,,,,velem.a szemembe tagadta.Tanácstalan vagyok,aszt mondta-------------Majd ő utána jár a dolognak hogy ki hivott fel engem(ez csak kacsa volt ő nem tudja hogy nem telefonált senki)Vagyis kitől,,,"járhat utána"? attól csajtól aki a közvetitő.Hogy megkérdezze,kinek mondta el a titkát.
2011. szept. 28. 11:04
 16/20 anonim ***** válasza:

Ezeket amiket elmentettél, nyomtasd ki és tedd egy névtelen levélbe!

A névtelen levél aljára írd oda: Ne haragudj ha levelemmel megbántottalak, de nem nézhetem tétlenül hogy a férjed ilyen aljas módon átverjen és hülyének nézzen.

2011. szept. 28. 11:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem is értem hogy lehet képes erre hogy ennyire átverjen???!!!

Júúújjj az én férjem kapna tőlem azt hiszem hideget-meleget ha ilyesmire vetemedne!

Ráadásul a szemedbe hazudik???!!!

2011. szept. 28. 11:26
 18/20 A kérdező kommentje:
Nincs nyomtatom(sajnos)Amit lementettem,,,,,,az az ő faceboján-üzenetekben volt! ha én eszt valahogy megpróbálnám,nyomtatni akkor rá jönne hogy beléptem a facebok fiókjába.És akkor rájön arra hogy tudom a jelszavát.
2011. szept. 28. 12:23
 19/20 anonim ***** válasza:

Óha, ez sem jó akkor! A fenébe!!

Hát akkor csak annyit tudsz hogy minden nap ha nincs otthon belépsz és elolvasod mit írogat oda.

Vagy: ha otthon van, mindig valahogy mellé/mögé tévedsz, akkor talán nem mer hülyeségeket írogatni más nőnek!

Ez nehéz helyzet, mert az sem jó ha csendben maradsz és megvárod amíg gyakorlatilag is megcsal (nem csak agyban- mert lehet hogy a bizonyos dolgo még nem történt meg max. a fejében), de az sem ha azonnal borítod a bilit mert akkor lebuksz hogy kutakodsz utána.

Várj, figyeld pár napig a párod és majd meglátod mi a helyes lépés!

2011. szept. 28. 13:06
 20/20 A kérdező kommentje:
Tényleg köszönöm szépen a tanácsokat!!! És mindenkinek aszt kívánom soha ebben a büdös életben nem éli át eszt!Várni fogok,,de baromi nehéz! Már aszt sem hiszem el amit kérdez.!És köszönöm.
2011. szept. 28. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!