Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kollar1000 kérdése:
Szerintetek mit tegyek, , megcsal?
1/20 A kérdező kommentje:
15éve együtt vagyunk,,hogy hajam ott? Annyi a bizonyiték hogy facebokkon tartja a csaj a kapcsolatot.Nem tudja hogy tudom a jelszavát.Belenéztem! vesztemre! Mert akkor láttam hogy az a nő az össze kötő a párom álitolagos szeretőjével
Írj a férjed nevében a nőnek. Mintha a férjed írna. Valami csöpögő s jó dumát, mit csinálnál vele stb.
Kérdezz tőle is. Milyen volt neki a legutolsó együtt töltött alkalom, legközelebb hogy csináljátok stb?
Ha visszaválaszol, kész ott a bizonyíték a kezedben.
És hogy hagyd ott?? Ugye ezt nem kérdezed komolyan! Jó gyorsan, minél előbb szabadulj meg ettől az alaktól!
Nem érdemel meg téged!
2011. szept. 28. 09:47
Ja bocs, azt hiszem rosszul írtam.
Szóval a közvetítővel tartja a kapcsolatot a férjed facebookon?! Az más, de mégis hasonló szitu.
Akkor kérdezd meg a férjed nevében a közvetítőtől hogy miket mond neki a barátnője rólad (férjedről!), hogy érz magát veled (férjeddel!) stb.
2011. szept. 28. 09:50
4/20 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! a baj csak annyi,,,hogy mind a hárman egy helyen dolgoznak! a nő akivel ( megcsal)a közvetítő és a férjem is! Vagyis ha én írok neki,,és véletlenül egy időben dolgoznak,hamar kiderül hogy nem a férjem van a gép előtt.Gondoltam én is erre de nagy a veszély,.
5/20 A kérdező kommentje:
És a szex is jó(elvilegAz a fúra hogy majdnem naponta.van szex.De az az durva hogy amióta megtudtam a dolgot az az érzésem hogy nem rám figyel,,illetve az hogy csak a gyakorlatban van velem.Tegnap mikor haza jött,,,Úgy csináltam mintha felhívtak volna,,,és mintha telefonon tudtam volna meg a másik nővel való viszonyát.nem mondtam meg hogy az üzeneteket,én olvastam el,és aszt sem hogy lementettem. Megpróbáltam körbe írni neki a """a hallottakat"És ledöbbentem amikor aszt monta hogy nem létezik,ő nem beszélt senkivel nem akart találkozni,stb.Mért tagad?hát a saját szememmel olvastam el hogy a harmadik félell,beszél,,facabokkon.Szoval a bizonyiték megvan de hogy rakjam az orra elé? mert ő nem tudja hogy ismerem a jelszavát.Ha csak oda ba,,,,,om neki akkor lebukok)
Hát igazad van, ez így nem jó amit írtam.
Konkrétan mit beszélnek facebookon????? Szó szerint.
Mert nem értem ha nap mint nap találkoznak a melóhelyen akkor miért nem ott intézné el az ilyen irányú dolgait, miért a neten?
2011. szept. 28. 10:06
7/20 A kérdező kommentje:
ez nekem is fúra szerintem most akarják a dolgot nyélbe ütni,,nem tudom! amit lementettem bizonyítékba abban ez állt!ez a közvetítő:::na mizu? átadtam az üzeneted a ju....nak,.Ő is puszil.elvitted már valahová?Férjem válasza:::még nem!!,,Közvetitő:::nem tudom mi van vele olyan??Férjem válasza:..szerelmes!
Hűha! Ez nem semmi.
Jaj drágám, komolyan együtt érzek veled. Én nem tudnám magamat így tartani a férjem előtt ha ugyanebben a szituban lennék. Jaj tombolnék, üvöltenék vele. Én nagyon hirtelen haragú vagyok!
Segítek, gondolkodjunk együtt. Hogyan ugraszd ki a bokorból???
2011. szept. 28. 10:17
9/20 A kérdező kommentje:
Azt nagyon megköszönöm,,mert amit már megírtam ,,,fent! bizonyíték le van mentve,,de nem lehet a pofájába dobni mert akkor megtudja hogy tudom a jelszavát.15év! 2gyerek!totál kivagyok nem az fáj hogy félre akar,,,,hanem hogy becsap! hazudik a családjának
igen, értem és igazad van. mikor lenne lehetősége találkozni azzal a nővel?
Vannak külön programjai is tőletek?
2011. szept. 28. 10:34
Kapcsolódó kérdések: