Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na most akkor biszex vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most akkor biszex vagyok? Vagy ez annál több?

Figyelt kérdés

Eddigi kapcsolataimban csak férfiakkal volt dolgom. Akkor úgy éreztem, hogy minden jó - mind a szexben mind érzelmileg-, néhány hónapja viszont megismerkedtem egy lánnyal, aki iránt valamit érzek. Barátság vagy szerelem... fogalmam sincs, viszont ha vele vagyok mindig izgatott vagyok, várom a találkozásokat, ha hozzámér akkor egyszerűen majd szétrobbanok. És amióta érzem ezeket iránta kezdem úgy látni, hogy az eddigi kapcsolataimból mégiscsak hiányzott valami(lelkiekben). Eddig ilyen vonzódást csak férfiaknál éreztem, sőt más nővel elképzelni sem tudnám se kapcsolatot se szexet de vele igen.

Most akkor biszex lennék? Illetve mit javasoltok mit tegyek? A lány hetero, ez az egyik ok, amiért félek neki elmondani, hogy mit érzek, a másik ok, hogy már egy ideje kapcsolatban élek egy férfivel, és egész jól megvagyunk, viszont ezt a lányt nem tudom kiverni a fejemből.

23/L

2011. szept. 27. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
Ez az édeshármas receptje! A pasidnak is tetszeni fog...
2011. szept. 27. 21:45
 2/10 A kérdező kommentje:
A pasimnak nem tetszik az édeshármas 5lete, meg nem is akarom énsem hármasban csinálni. A lányról nem is beszélve... Ő tényleg tökéletes hetero,( ha minden igaz)
2011. szept. 27. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
egy homár vagy de ne aggódj nem leszel terhes...
2011. szept. 27. 22:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat várnék...
2011. szept. 28. 08:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld megbeszélni a lánnyal a dolgot, sok olyat is hallani hogy heteronak tartja magát aztán mégis 1 alkalomba belemegy és rákap a dologra :) Ha elég jóba vagytok próbáld megbeszélni a lánnyal a dolgot (ha nincs elég merészség személyesen, neten keresztül könnyebb ilyeneket kitárgyalni) és ha többre nem is 1 éjszakás próbára rákell venni, és akkor tutira eltudja dönteni, hogy biztos annyira hetero-e mint mondja :) Aztán ha nem megy bele vagy az 1 éjszaka után is heteronak marad akkor marad a pasi ha meg változtat az elképzelésén akkor a pasit kell ejteni :) 21/F
2011. szept. 28. 09:24
 6/10 Dottorre ***** válasza:
Én két lehetőséget látok. Az egyik, hogy megbeszéled a csajjal, hogy mit érzel, bár igazából ha tényleg hetero, nem fog tudni mit kezdeni a dologgal, pláne, hogy mint írtad, nem is szexuálisan érdekel, szóval az 1. kipróbálás alkalom sem annyira játszik. A másik pedig, hogy nem mondod el neki, de akkor meg kéne szakítani vele a találkozásokat, mert ez rá fogja nyomni a bélyegét a pasival való kapcsolatotokra hosszú távon.
2011. szept. 28. 11:10
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi az utolsó két választ! :) Hát szerintem az lesz, hogy valahogy megpróbálom a lánynak elmondani a dolgokat csak inkább poénkodva vagy enmtudom, úgy talán nem olyan ciki.

megszakítani nem tudnám, mert egy helyen tanulunk, illetve együtt sportolunk, meg amúgy sem bírnám h ne találkozzak vele :/ a barátommal valókapcsolatra igen...rá fogja nyomni a bélyeget tudom, ezért is akarom ezt a dolgot vhogy lerendezni minél hamarabb.

2011. szept. 28. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Volt már neked igazi barátnőd? Barát barátnő persze:) Szerintem csak biszexuális vagy, nem több.
2011. szept. 29. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha voltál már szerelmes férfiakba, akkor tudnod kell, hogy ez olyan érzés-e mint ami a férfiakkal volt. Ha igen, akkor szerelmes vagy belé, ha nem, akkor nem vagy szerelmes belé. Ettől függetlenül, hogy lefeküdnél/járnál vele, akkor lehet, hogy biszex vagy. Persze az is lehet, hogy múló szeszély és csak kiváncsi vagy. Mondjuk azt nem értem, hogy ha együtt vagy egy pasival most, akkor miért gondolkodsz azon, hogy másba vagy szerelmes.. akkor nem hinném, hogy szereted azt a pasit..

Ha tényleg hetero a lány (márpedig ha csak nem tudsz valami olyan infót, ami alapján azt hinnéd, hogy biszex/leszbikus, akkor valószínűleg tényleg nem fog róla kiderülni, hogy mégse hetero), akkor nincs sok esélyed, el kell felejtened. Ha akarod, elmondhatod neki, igazából te ismered, te tudod, hogyan fog reagálni. Ha szerinted rossz néven venné, akkor ne mondd el neki. Valószínűleg sehogysem lesz ebből semmi, szóval ez olyan felejtős dolog.. ez sok mindenkivel megesik.

2011. szept. 30. 18:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves utolsó. :/ köszönöm a választ
2011. szept. 30. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!