Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok? Már régóta ezen rágodom, hogy ennek nagy a valószínûsége, mert sokszor volt már, hogy ha találkoztam egy lánnyal és elkezdtünk beszélgetni megcsokoltam volna.
Ha az vagyok, hogyan tudom kideriteni, hogy a lány érez-e valamit irántam?
15 L
Te abban a korban vagy amikor még természetes az, hogy kíváncsi vagy a másik nemre illetve nem tudod még melyik oldal felé húzol. Lehet, hogy egyszerűen csak kíváncsi vagy. De az is lehet, hogy komolyak a szándékaid. Neked kell kideríteni tetszene-e a dolog.
Hogy a lány érez-e valamit irántad azt sokféleképpen kiderítheted. Pl.: úgy nézel rá, sokszor megérinted, vagy ahogy beszélsz vele. És ha tetszik neki azt látni fogod rajta.
Nem azért, de hülyeség mikor azt mondják divatból csinálják a csajok.
Aki hetero annak jöhet bármilyen divat, soha az életben nem csókolna meg vele egyneműt mert az számára gusztustalan.
Ne igyál tejet, csapvizet, ne nézz TV-t, ne piálj (csak mondom, mert sajnos sok korodbeli már nagyban vedel... :( ), és ha lehet kevés sminket használj.
Mind tele van hormonokkal, amik aztán fölborítják a természetes egyensúlyodat, és akkor aztán gerjedni fogsz mindenre.
Amúgy nőknél természetes hogy közelebb vannak (öleléssel is próbálkozhatsz, a csók csak bele van sulykolva mindenkinek az agyába, pedig semmi köze a szeretethez/szerelemhez), mert vagy olyanok mint a nővérek, vagy... mint a brazil szappanoperákban. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!