Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom fóbiája, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom fóbiája, hogy biszex vagyok. Hogy hozzam le erről?

Figyelt kérdés

mert egyszer kérdeztem tőle, hogy ha egy lány félrelép egy lánnyal, az is megcsalásnak számítana e.

azóta azt hiszi, hogy van valami hajlamom :(

pedig nincs

és szeretném ha vérbeli nőnek nézne, aki imádja őt, a férfit.

már mondtam neki hogy semmi ilyen hajlamom nincs, de erre 1 hónapra, amikor meséltem neki, hogy egy csaj odajött hozzám, mert megakart ismerni (mert vállalok korrepetálást)és annyit meséltem, hogy segítséget kért tőlem, egyből ezer kérdőjelekkel kérdezgetett, hogy mit akarhat tőlem, miben kéri a segítségem, mit hallott rólam, stb

szóval tiszta para a srác.

én szeretnék ízig vérig nő lenni a szemében

javaslat?

2011. márc. 4. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A pasid egy szánalmas gyökér.
2011. márc. 4. 19:33
 2/9 Norb66 ***** válasza:
Javaslat? Támadd le, és szeretkezz vele olyan szenvedélyesen ahogy még soha (és ne felejtsd el a férfi testrészét kényeztetni, ahogy még soha!). A végén megkérdezheted tőle, hogy: mostmár hiszel nekem?
2011. márc. 4. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:
vagy féltékeny rá,vagy irigykedik,vagy gyerekes... vagy mind a 3 egyszerre.. hát tenni nem nagyon tudsz ellene.biztos bogarat ültettél a fülébe.kár volt felhozni
2011. márc. 4. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
rá helyett rád!
2011. márc. 4. 19:37
 5/9 A kérdező kommentje:

a szexszel nem tudom jobban megfogni, totál ribancoskodtam eddig is neki

ha ő ilyen is, ahogy írtátok, mit tehetnék én?

2011. márc. 4. 19:40
 6/9 Norb66 ***** válasza:
Ha a ribancoskodás nem jött be, miért nem váltasz "stílust"? Lehet pont azért hiszi azt hogy az vagy, mert úgy is viselkedsz.
2011. márc. 4. 19:42
 7/9 A kérdező kommentje:

mert ez jön be neki, persze négy fal közt

a gátlásos, szégyenlős, fa típusú szex lehozza az életéről.

de jó, hogy már meg ez sem jó, de az sem, akármit csinálok :(

akkor mi a jó?

2011. márc. 4. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Talán épp azért félt mert ízig-vérig nő vagy. Kicsit vegyél vissza ha nem otthon vagytok, kedveskedj neki, romantikázzatok, süss neki sütit...
2011. márc. 4. 20:25
 9/9 A kérdező kommentje:
és ezektől nem fogja azt hinni, hogy biszex vagyok?
2011. márc. 4. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!