Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindketten nehéz esetek vagyunk, működhet?!

Figyelt kérdés

Kérlek írjatok példákat, hogy 2 nagyon nehéz természet is megfér egymás mellett. Mert én már kezdem elveszíteni a hitem.

Párom és én nagyon nehéz természetűek, makacsak, határozottak, és ráadásul még tökéletes ellentétei is egymásnak.

Ha problémánk van nem tudjuk megbeszélni mert ami nekem probléma az neki nem az. Ő ráadásnak még konfliktuskerülő és nagyon önző is. Kompromisszum képtelen és még sorolhatnám. Általában én helyezem háttérbe magam, a saját vágyaimat szorítom háttérbe a békesség érdekében, de ettől pedig feszült vagyok és ingerlékeny és betelik a pohár, hogy ugy érzem nem kapok semmi viszonzást és csak magával van elfoglalva. És akkor borul a bili. Utána az van hogy figyel rám, az van amit én akarok, boldog vagyok és elégedett de persze ez a szerep neki szinte „elviselhetetlen” és nem sokáig bírja. És minden olyan lesz, mint amilyen volt.

Szeretjük egymást, de néha azt gondolom, hogy ez a mi esetünkben kevés.

Már arra is jutottunk, hogy mindketten szeretünk szenvedni. Azért vagyunk még mindig együtt (2év)…de ez nem túlbíztató a jövőre nézve.

2011. szept. 27. 00:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretnétek egymást nem lennének ilyen gondjaitok. Akkor boldognak szeretnétek látni a másikat, mindketten örömforrásnak tartanátok a párotokat. Nem hinném, hogy van értelme ennek a kapcsolatnak.
2011. szept. 27. 01:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Tipikus se veled se nélküled kapcsolat....

Sztem semmi értelme,de Ti tudjátok!;)

2011. szept. 27. 01:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Hogy a fenébe akadtatok ti össze!

"feszült vagyok... elviselhetetlen..." – mégis meddig akarjátok még keseríteni egymás életét?! Két életet tesztek tönkre egyszerre. A sajátotokat és a másikét is.

Menjetek kétfelé, inkább előbb, mint később. Úgyis az lesz a vége, de jobb, ha nem szívjátok még évekig egymás vérét.

2011. szept. 27. 01:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha ujra kezdenem... nem akarnam bebizonyitani magamnak, hogy de igen, ezt is tulelem, hanem olyan kapcsolatot keresnek, ami örömet okoz NEKEM, amiben jol, a minden szempontbol legjobban erzem magam.

2 ev utan meg nincs szerintem vesztenivalo, de ha meg nincs gyerek, hosszabb idö utan sem gondolkodnek.

2011. szept. 27. 04:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha mindkettőtöknek a másik lenne a fontosabb, nem a saját egótok, akkor nem lenne semmi gond! Egy kapcsolatban ezt kell megtanulni legelőször, különben százszor kezdhetet előlről, valaki mással. Nem ártana temploma járni. Vagy legalább az M1-en vasárnap de. nézni vallási műsorokat, néha remek előadások vannak a házasságról. És élettörténet-példák, amik követendők. Egy pár soha nem két ember, hanem egy. Ha ezt megértitek mindketten, akkor van esélye annak, hogy boldogok tudtok lenni. Vagy együtt, vagy valaki mással.
2011. szept. 27. 07:42
 6/6 anonim ***** válasza:

En nem ertem, hogy miert vadolnak ezzel az ego-temaval! Csak leirom Neked a velemenyemet, h sztem az esetedben nem ez van.

Azt irod, "a békesség érdekében, de ettől pedig feszült vagyok és ingerlékeny és betelik a pohár, hogy ugy érzem nem kapok semmi viszonzást". Mi lenne, ha ilyenkor meg tovabb hatterbe szoritod a vagyaidat? Ha magadba, hosszu tavon (mert ugy irtad, rendszeresen van ez) pont a betelt pohar utan is magadba szoritva meg meg is betegithet.

Sztem gondolkodj, ez tenyleg jo-e neked, es ha jo, akkor csinald tovabb, de persze törekedj kompromisszumra es az eddiginel jobban csinalni. Ha nem, lepj.

04.24

2011. szept. 27. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!