Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindketten nehéz esetek vagyunk, működhet?!
Kérlek írjatok példákat, hogy 2 nagyon nehéz természet is megfér egymás mellett. Mert én már kezdem elveszíteni a hitem.
Párom és én nagyon nehéz természetűek, makacsak, határozottak, és ráadásul még tökéletes ellentétei is egymásnak.
Ha problémánk van nem tudjuk megbeszélni mert ami nekem probléma az neki nem az. Ő ráadásnak még konfliktuskerülő és nagyon önző is. Kompromisszum képtelen és még sorolhatnám. Általában én helyezem háttérbe magam, a saját vágyaimat szorítom háttérbe a békesség érdekében, de ettől pedig feszült vagyok és ingerlékeny és betelik a pohár, hogy ugy érzem nem kapok semmi viszonzást és csak magával van elfoglalva. És akkor borul a bili. Utána az van hogy figyel rám, az van amit én akarok, boldog vagyok és elégedett de persze ez a szerep neki szinte „elviselhetetlen” és nem sokáig bírja. És minden olyan lesz, mint amilyen volt.
Szeretjük egymást, de néha azt gondolom, hogy ez a mi esetünkben kevés.
Már arra is jutottunk, hogy mindketten szeretünk szenvedni. Azért vagyunk még mindig együtt (2év)…de ez nem túlbíztató a jövőre nézve.
Tipikus se veled se nélküled kapcsolat....
Sztem semmi értelme,de Ti tudjátok!;)
Hogy a fenébe akadtatok ti össze!
"feszült vagyok... elviselhetetlen..." – mégis meddig akarjátok még keseríteni egymás életét?! Két életet tesztek tönkre egyszerre. A sajátotokat és a másikét is.
Menjetek kétfelé, inkább előbb, mint később. Úgyis az lesz a vége, de jobb, ha nem szívjátok még évekig egymás vérét.
Ha ujra kezdenem... nem akarnam bebizonyitani magamnak, hogy de igen, ezt is tulelem, hanem olyan kapcsolatot keresnek, ami örömet okoz NEKEM, amiben jol, a minden szempontbol legjobban erzem magam.
2 ev utan meg nincs szerintem vesztenivalo, de ha meg nincs gyerek, hosszabb idö utan sem gondolkodnek.
En nem ertem, hogy miert vadolnak ezzel az ego-temaval! Csak leirom Neked a velemenyemet, h sztem az esetedben nem ez van.
Azt irod, "a békesség érdekében, de ettől pedig feszült vagyok és ingerlékeny és betelik a pohár, hogy ugy érzem nem kapok semmi viszonzást". Mi lenne, ha ilyenkor meg tovabb hatterbe szoritod a vagyaidat? Ha magadba, hosszu tavon (mert ugy irtad, rendszeresen van ez) pont a betelt pohar utan is magadba szoritva meg meg is betegithet.
Sztem gondolkodj, ez tenyleg jo-e neked, es ha jo, akkor csinald tovabb, de persze törekedj kompromisszumra es az eddiginel jobban csinalni. Ha nem, lepj.
04.24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!